Om firmaet

Psykolog uden ventetid. Jeg tilbyder terapi inden for stress, angst, depression, krise- og sorg behandling samt parterapi. Mit navn er Emilios Ermias Gogne. Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg universitet. Jeg er gift og har...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
28 79 37...
Adresse

Østre Alle 102

9000 Aalborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 18:00

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Psykolog uden ventetid. Jeg tilbyder terapi inden for stress, angst, depression, krise- og sorg behandling samt parterapi. Mit navn er Emilios Ermias Gogne. Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg universitet. Jeg er gift og har en søn, og vi som familie bor i Aalborg. Jeg er glad for Aalborg og elsker at gå tur ved Limfjorden med min familie.

Mere om mig

Som person er jeg empatisk, lyttende, rolig, tålmodig og nysgerrig og er ressource- og udviklingsorienteret. Jeg har et hjerte for at hjælpe mennesker, så de får lindring, nye livsmål, og indsigt i deres udfordringer og problemer - sammen kan vi finde lindring eller udvej til din smerte og udfordringer.

Jeg har terapeutisk erfaring fra forskellige organisationer i min bagage og jeg tager løbende kurser og supervision for at holde min faglig kvalitet høj. I min praksis tilbyder jeg terapeutisk samtale på dansk eller engelsk til unge og voksne med problematikker såsom angst, depression, stress, krise håndtering og sorg bearbejdelse samt parterapi.

Jeg brænder for den terapeutiske samtale, hvorved mennesker får løst/håndterer deres psykologiske vanskeligheder og udlever deres værdier og ambitioner. Som psykolog er jeg udviklings- og ressource orienteret og har den enkelte klient i centrum.

I min praksis gør jeg det til en dyd at forstå og hjælpe hver klient unikt ud fra den enkeltes baggrund og forudsætning.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Emilios Psykolog Praksis

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Emilios Psykolog Praksis findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Emilios Psykolog Praksis

CVR-nr:

41742224

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

07-10-2020

Ledelse/Administration
Emilios Ermias Gogne

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

28793792

28 79 37 92

2879 3792

28 793 792