Om Emilios Psykolog Praksis

Psykolog med kort ventetid. Jeg tilbyder terapi inden for stress, angst, depression, krise- og sorg behandling samt parterapi. Mit navn er Emilios Ermias Gogne. Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg universitet. Jeg er gift og har en søn, og vi som familie bor i Aalborg. Jeg er glad for Aalborg og elsker at gå tur ved Limfjorden med min familie.

Mere om mig

Som person er jeg empatisk, lyttende, rolig, tålmodig og nysgerrig og er ressource- og udviklingsorienteret. Jeg har et hjerte for at hjælpe mennesker, så de får lindring, nye livsmål, og indsigt i deres udfordringer og problemer - sammen kan vi finde lindring eller udvej til din smerte og udfordringer.

Jeg har terapeutisk erfaring fra forskellige organisationer i min bagage og jeg tager løbende kurser og supervision for at holde min faglig kvalitet høj. I min praksis tilbyder jeg terapeutisk samtale på dansk eller engelsk til unge og voksne med problematikker såsom angst, depression, stress, krise håndtering og sorg bearbejdelse samt parterapi.

Jeg brænder for den terapeutiske samtale, hvorved mennesker får løst/håndterer deres psykologiske vanskeligheder og udlever deres værdier og ambitioner. Som psykolog er jeg udviklings- og ressource orienteret og har den enkelte klient i centrum.

I min praksis gør jeg det til en dyd at forstå og hjælpe hver klient unikt ud fra den enkeltes baggrund og forudsætning.

Emilios Psykolog Praksis, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnEmilios Psykolog Praksis
SelskabsformPersonligt ejet Mindre Virksomhed
Startdato:07-10-2020
CVR-nr:41742224
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Emilios Ermias GogneFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

2879379228 79 37 922879 379228 793 792