Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS logo

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS

Om firmaet

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS er startet i 2007. Jeg har over 20 års erfaring og har et bredt spektrum af kompetencer der sikrer at du som kunde får den bedste service. Jeg servicere mine kunder på et højt og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
21 93 04...
Adresse

Støvringgårdvej 50

8930 Randers Nø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS er startet i 2007. Jeg har over 20 års erfaring og har et bredt spektrum af kompetencer der sikrer at du som kunde får den bedste service. Jeg servicere mine kunder på et højt og professionelt plan. Kontakt mig for uforpligtende tilbud på alt inden for byggeri og anlægsopgaver.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS

Omsætning

1 492 tkr

Afkastningsgrad

-23.03 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ENTREPRENØR NELS HERHOLDT MADSEN ApS

CVR-nr:

32264077

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

422100 Anlæg af ledningsnet til væsker

Startdato:

16-06-2009

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
entreprenør, Kloakarbejde, nybyg, byggerådgivning, Entreprenørfirmaer, jord, forsikringsskader, kloakinspektion, kloakrenovering, entreprenører, Anlægsentreprenører, havefliser, cad-konstruktionstegninger, dræningsanlæg, rottefælder, anlægsgartnerarbejde, Slamsugning, dræning, kloakspuling, facaderenovering, TV-inspektion af kloak, Støbearbejde, Vejarbejde, spulearbejde, byggetegninger, Belægningsarbejde, bygningsværk, kloakreparationer, Belægningsarbejder, faldstammer, Rottefænger, Kloakker, kloakmester, Nedbrydning, Betonarbejde, Naturpleje, miljøsager, byggerier, Anlægsprojekter, erhvervsbyggerier, kloakspulning, specialopgaver, belægning, tv-inspektion af kloakker, renseopgaver, Anlægsarbejde, asfalt, ​Kloakarbejde, Kloakering, byggeplanlægning, byggepladser, spuling af kloakker, forstoppelse faldstamme, anlæg af søer, TV-Inspektion, vand i kælderen, kloak, strømpeforinger, toiletter, Byggefirmaer, brolægning, flisebelægning, bygningsforberedelse, Kloakservice, døgnvagt, Kloakfirmaer, rensning af afløb, Rottebekæmpelse, slamsugerservice, bygningsrenoveringer, Kloakmestre, kloak og afløb, Kloakrensning, elevatorbyggerier, højvandslukker, Snerydning, indvendige afløb, renovering af kloakker, byggereparationer, Opgravning, entreprenørarbejde, facadearbejde, spuling af kloak, stoppet afløb, køkkenbrønde, Bygge- og anlægsentreprenører, Sprængning, jordarbejde, reetablering af kloak, Forberedende byggepladsarbejder, byggeentreprenører, falstammefræsning, dræn, højtryksspuling, renovering, dørudskiftninger, Slamsugere
Alternative nummerformater

21930440

21 93 04 40

2193 0440

21 930 440