Om firmaet

ETA-Danmark er et uvildigt godkendelsesorgan for byggeprodukter, der har lang erfaring med at udstede frivillige godkendelser i Danmark. ETA-Danmark har over 40 års erfaring med godkendelse af byggevarer i Danmark. Vi udsteder...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
72 24 59...
Adresse

Göteborg Plads 1

2150 Nordhavn

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

ETA-Danmark er et uvildigt godkendelsesorgan for byggeprodukter, der har lang erfaring med at udstede frivillige godkendelser i Danmark. ETA-Danmark har over 40 års erfaring med godkendelse af byggevarer i Danmark. Vi udsteder MK-godkendelser for materialer og konstruktioner og VA-godkendelser for vand og afløbsmateriel.

Om ETA-Danmark

Det er vores mål at tilbyde vores kunder en anerkendt og kompetent vurdering af produkternes egenskaber i forhold til anvendelsen og til kravene i det danske bygningsreglement. Vi arbejder for at sikre en smidig, fleksibel og gennemsigtig proces.

Vi har stor viden om det danske bygningsreglement og den europæiske byggevareforordning – det er vores kunders tryghed for, at vi er en kompetent sparringspartner i godkendelsesprocessen.

ETA-Danmark A/S er medlem af EOTA (den europæiske organisation for tekniske godkendelser) og har været med til at præge de grundlæggende mål og politikker for EOTA.

For at sikre en bred mulighed for gensidig anerkendelse af vores ydelser på europæisk og internationalt plan er ETA-Danmark A/S medlem af UEAtc (Union Européenne pour l’Agrément technique dans la construction) og af WFTAO (World Federation of Technical Assessment Organisations).

ETA-Danmark er et datterselskab af Dansk Standard.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

ETA-Danmark

Omsætning

8 970 tkr

Afkastningsgrad

14.00 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra ETA-Danmark findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ETA-DANMARK A/S

CVR-nr:

15699671

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

712020 Teknisk afprøvning og kontrol

Startdato:

23-12-1991

Ledelse/Administration
Jens Asger Heiede

Bestyrelsesformand

Niels Wingesø Falk

Bestyrelsesmedlem

Mogens Riber

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

72245900

72 24 59 00

7224 5900

72 245 900