Om firmaet

EWII Koncernen er et energiselskab, som sælger fiberbredbånd i Trekantområdet, og el og varmepumper i hele Danmark, samtidig med, at vi driver det lokale ledningsnet for el, vand, varme og fibernet i Trekantområdet. Du er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 55 55...
Adresse

Kokbjerg 30

6000 Kolding

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

EWII Koncernen er et energiselskab, som sælger fiberbredbånd i Trekantområdet, og el og varmepumper i hele Danmark, samtidig med, at vi driver det lokale ledningsnet for el, vand, varme og fibernet i Trekantområdet.

Du er velkommen til at læse mere på vores hjemmeside, om de produkter vi tilbyder. Du er også meget velkommen til at ringe til vores kundeservice.

Vi passer godt på vores fælles infrastruktur og sikrer med rettidig omhu, at vores kunder kan tage el, vand, varme og fiber for givet hver dag.

Vi navigerer i en kompleks og teknisk tung verden, og derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at give vores kunder en god service gennem høj faglighed og personligt nærvær. Vi skaber forudsætningerne for et ubesværet liv.

EWII Koncernen er i høj grad med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og bæredygtige energiteknologier – og igennem energi skaber vi fremtidens samfund. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII Kundeservices valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

EWII Kundeservice

Omsætning

80 616 tkr

Afkastningsgrad

-3.98 %

Antal ansatte

258

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra EWII Kundeservice findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

EWII A/S

CVR-nr:

28297947

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

120 000 000

NACE-branche

701010 Ikke-finansielle hovedsæders virksomhed

Startdato:

14-12-2004

Ledelse/Administration
Lars Bonderup Bjørn

Bestyrelsesformand

Olaf Bjørn Spliid

Bestyrelsesmedlem

Heidi Hyre-Fenneberg

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

70555555

70 55 55 55

7055 5555

70 555 555