Om Ferdinands Bøfhus ApS

På Ferdinands Bøfhus byder vi på både på brunch, frokost og aftensmad så der er ingen undskyldning for ikke at svinge forbi restauranten når kød sulten skulle melde sig. Desuden kan du også finde fjerkræ, fisk og alskens andre skønne sager på menuen. Hos os finder du en afslappet, men opmærksom service med fokus på hver eneste detalje. Eksempelvis den bedste kombination af forskellige saucer, typer af salt til valget af den perfekte kniv til den fineste udskæring.

LIDT MERE OM FERDINANDS BØFHUS I RINGSTED

Du får en unik oplevelse kombineret med de møreste bøffer med vores lækre udvalg af side orders. Efter middagen kan du gå ombord i vores lækre drinkskort hvor dygtige bartendere til lyden af sprøde toner sørger for, at du kan slutte aftenen af på bedste vis.

EN FULDENDT OPLEVELSE

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Ringsted til frokost, brunch eller middag mens du får et velfortjent pause i de hyggelige og indbydende omgivelser. Den centrale placering og atmosfæren gør samtidig restauranten et oplagt sted at kigge forbi til en cocktail eller en iskold pilsner efter arbejde eller inden en aften i byen. Velkommen til Ferdinands Bøfhus. Tag plads og lad dig forkæle.

Billedgalleri

  • Ferdinands Bøfhus ApS Restaurant, Ringsted - 1

Ferdinands Bøfhus ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Ferdinands Bøfhus ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

06-11-2017

CVR-nr:

39066424

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

561010 Restauranter

Ledelse/Administration

Tolga Kekec

Direktør

Alternative nummerformater

5767672057 67 67 205767 672057 676 720