Fit&Sund Fysioterapi Horsens Sundhedshus logo

Fit&Sund Fysioterapi Horsens Sundhedshus

Om firmaet

Vi er en dynamisk og åben klinik med afslappet atmosfære, hvor du som patient er i fokus. Vi tilbyder næsten alle former for behandling i flotte omgivelser med træningscenter, varmtvandsbassin, løbestudie, kontinensklinik m.m....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 62 29...
Adresse

Grønlandsvej 1, 2 sal. sal., 1 sal. sal.

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er en dynamisk og åben klinik med afslappet atmosfære, hvor du som patient er i fokus. Vi tilbyder næsten alle former for behandling i flotte omgivelser med træningscenter, varmtvandsbassin, løbestudie, kontinensklinik m.m. Alle fysioterapeuterne er autoriserede og deltager løbende i kurser for at følge fagets udvikling, de nyeste behandlingsformer og forskningsresultater. Vi har til huse i Horsens Sundhedshus, hvor vi samarbejder med husets andre beboere - læger, kiropraktorer osv.

Velkommen

Vi har til huse i Horsens Sundhedshus, hvor vi samarbejder med husets andre beboere -læger, kiropraktorer, specialhospital, tandlæger, smertecenter osv.

Vi tilbyder næsten alle former for behandling i flotte omgivelser med træningscenter, varmtvandsbassin, løbestudie, kontinensklinik m.m.

Vi er en dynamisk og åben klinik med afslappet atmosfære, hvor du som patient er i fokus. Vores viden og erfaring spænder over et meget bredt fagligt og personligt felt, som vi benytter os af for at finde det optimale behandlingstilbud til dig.

Alle fysioterapeuterne på klinikken er autoriserede, og deltager løbende i kurser bl.a. McKenzie for at følge fagets udvikling, de nyeste behandlingsformer og forskningsresultater.

Klinikken har overenskomst med sygesikringen.

Fit&Sund Fysioterapi Horsens Sundhedshus' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fit&Sund Fysioterapi Horsens Sundhedshus

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fit&Sund Fysioterapi Horsens Sundhedshus findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Fysioterapien, Horsens Sundhedshus I/S

CVR-nr:

32006493

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

01-05-2009

Ledelse/Administration
Niels Rosendahl

Fuldt ansvarlig deltager

Lars Bo Kirschbaum Berg

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

75622919

75 62 29 19

7562 2919

75 622 919