Om firmaet

Vi er meget mere end bare et fitnesscenter. Vi er dit lokale fitness- og sundhedshus, og vi arbejder ud fra vores 3 værdier: sundhed, viden og nærvær. Sundhed er bl.a. varieret træning. Derfor tilbyder vi styrke- og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 76 73...
Adresse

Algade 12A

4660 Store Heddinge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Fit&Sund Stevns Fitnesscenter, Stevns - 1
Fit&Sund Stevns Fitnesscenter, Stevns - 2
Fit&Sund Stevns Fitnesscenter, Stevns - 3
Fit&Sund Stevns Fitnesscenter, Stevns - 4

Om os

Vi er meget mere end bare et fitnesscenter. Vi er dit lokale fitness- og sundhedshus, og vi arbejder ud fra vores 3 værdier: sundhed, viden og nærvær. Sundhed er bl.a. varieret træning. Derfor tilbyder vi styrke- og holdtræning, programlægning og målrettet træning på dine præmisser. Hos Fit&Sund har vi et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team, som gerne hjælper dig på vej uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand.

I vores café er alle velkomne, og her kan man opleve den magi, der opstår, når medlemmerne hygger sig med en kop kaffe og skaber et levende fællesskab i huset.

Fit&Sunds mål er at tilbyde en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet.

Hos Fit&Sund finder du også proaktiv, som tilbyder fysioterapi uden for sygesikringen. Dette giver dig som medlem mulighed for 10 min. gratis konsultation, træning eller behandling af autoriserede fysioterapeuter.

Ligeledes står vores kliniske diætist, proaktiv diætist, også til rådighed. Diætisten kan hjælpe dig med kost i forhold til alt fra vægttab, sygdomme, og øgning af muskelmasse. Diætisten tilbyder ligesom vores fysioterapeut 10 min. gratis konsultation.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fit&Sund Stevns

Omsætning

1 409 tkr

Afkastningsgrad

13.48 %

Antal ansatte

9

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fit&Sund Stevns findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Fit & Sund Stevns ApS

CVR-nr:

38166220

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

931300 Fitnesscentre

Startdato:

08-11-2016

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

56767366

56 76 73 66

5676 7366

56 767 366