Om firmaet

F. J. Byg ApS er en erfaren og professionel tømrervirksomhed, som løser en bred vifte af opgaver, både indenfor tømrerfaget, men også indenfor snedkeri. Vi hjælper med både store og små opgaver, og vi sætter stor stolthed i...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
61 65 38...
Adresse

Stationsvej 7

7700 Thisted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

F. J. Byg ApS er en erfaren og professionel tømrervirksomhed, som løser en bred vifte af opgaver, både indenfor tømrerfaget, men også indenfor snedkeri. Vi hjælper med både store og små opgaver, og vi sætter stor stolthed i godt håndværk. Kvalitet, seriøs rådgivning og levering til tiden har altid været mærkesager for FJ Byg. Derfor samarbejder vi også udelukkende med professionelle fagfolk og rådgivere.

Det betyder, at uanset om dit projekt er stort eller småt, så giver vi den bedste rådgivning, vejledning og udførelse.

Vi tilbyder f.eks. installation af døre og vinduer, installation af nyt køkken eller bad, nybygning, udbygning og specialopgaver. Vi hjælper også med flere forskellige slags isolering, herunder efterisolering, hulmursisolering og loftisolering. Vores kunders tilfredshed betyder rigtig meget for os. Derfor har vi allieret os med dygtige samarbejdspartnere, så vi også kan varetage totalentrepriser og levere et færdigt produkt i høj kvalitet. Vi hjælper gerne med både tegninger og projektering ved store som små opgaver.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

FJ Byg ApS

Omsætning

5 940 tkr

Afkastningsgrad

25.47 %

Antal ansatte

14

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra FJ Byg ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FJ BYG, NORS ApS

CVR-nr:

25436431

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

31-05-2000

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

61653806

61 65 38 06

6165 3806

61 653 806