Om firmaet

Vi udfører alle slags VVS- og blikkenslageropgaver herunder bl.a. installation og service af naturgas og fjernvarmeanlæg, renovering af badeværelser, montering af tagrender og inddækninger samt installation af solvarmeanlæg og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 60 10...
Adresse

Fabrikvej 8

8800 Viborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi udfører alle slags VVS- og blikkenslageropgaver herunder bl.a. installation og service af naturgas og fjernvarmeanlæg, renovering af badeværelser, montering af tagrender og inddækninger samt installation af solvarmeanlæg og varmepumper. Vi lægger stor vægt på at være en troværdig samarbejdspartner med høj service. Derfor sørger vi altid for at lave en klar aftale med dig om arbejdets udførelse, pris og leveringstider.

Generel beskrivelse

Badeværelser: Fly Larsen VVS ApS har igennem årene udført et stort antal renoveringer af badeværelser. Vi har stor erfaring og ekspertise, som gør, at pris og kvalitet altid passer sammen. Vi leverer et bredt sortiment af toiletter, håndvaske, blandingsbatterier, håndklædetørrer, brusevægge og møbler til små og store badeværelser - som altid til konkurrencedygtige priser.

Blikkenslagerarbejde: Fly Larsen VVS ApS udfører moderne og effektivt blikkenslagerarbejde, baseret på gamle håndværksprincipper og moderne teknikker.

Fjernvarme: Fly Larsen VVS ApS udfører udskiftning og renovering af fjernvarmeanlæg, tjek af fjervarmeanlæg, udskiftning af radiatorer og termostatventiler. Vi har uddannet ansatte til at varetage serviceeftersyn på fjernvarmeinstallationer.

Naturgas: Vi har stor erfaring med installation af gas og kan vejlede dig omkring valg af kedel samt de muligheder du har for opsætning og placering. Vi har et godt kendskab til alle gængse mærker på markedet og kan derfor tilbyde en velkvalificeret rådgivning.

Ventilation: Lad os hjælpe dig med at skabe et bedre indeklima. Et godt indeklima giver dig et større velbefindende og kan mindske generne ved f.eks. allergi.

Varmepumper: Fly Larsen VVS leverer og monterer varmepumper som både luft-til-vand og som jordvarme.

Fly Larsen VVS ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fly Larsen VVS ApS

Omsætning

2 797 tkr

Afkastningsgrad

18.12 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fly Larsen VVS ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

FLY LARSEN VVS ApS

CVR-nr:

26179580

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Startdato:

28-06-2001

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86601088

86 60 10 88

8660 1088

86 601 088