Om Foodcare ApS
Kvalitet og sikkerhed er vigtig for en fødevarevirksomhed, og her kan en fødevarekonsulent være behjælpelig med alt inden for fødevarer. Det kan f.eks. være til hjælp med etablering af et ledelsessystem, optimering af produktionen, kvalitetsstyring eller, årsagsanalyser. Foodcare kan, som din fødevarekonsulent, være behjælpelig inden for alle fødevaregrupper. Det kan både være ved produktion af nye fødevarer men også ved optimering af eksisterende fødevareproduktion i hele landet.
Fødevarekonsulent inden for sikkerhed og kvalitet
Som fødevarekonsulent med kompetencer inden for kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed har jeg blandt andet mulighed for at være behjælpelig med analyse og optimering af processerne inden for fødevareproduktion og analyser af materialer i emballagen eller produktionsudstyr og de ingredienser, der måtte indgå i fødevaren.
Forløbet bliver tilrettelagt efter den enkelte virksomheds ønsker og behov for rådgivning.
Alt efter hvilken fødevare, der er tale om gennem samarbejdet, så er rådgivningen også tilpasset love, regler og lignende omkring denne fødevare eller gruppen af fødevarer.
Erfaren fødevarekonsulent
En stor del af min erfaring er i fødevarebranchen, hvor jeg som uddannet Slagter, Kok, bachelor in Nutrition and home economics har arbejdet i branchen i mere end 30 år.
Jeg kan være behjælpelig med alt inden for produktion af fødevarer. Siden 2010 har, jeg gennem Foodcare ydet rådgivning (GFSI standarder) og holdt kurser indenfor blandt andet kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed.
Jeg har mulighed for at hjælpe dig uanset om du har spørgsmål i forhold til din produktion, som du ønsker besvaret eller du har et område af din produktion, som du gerne vil have optimeret.
Ejer du denne virksomhed?
Log ind