Om Frølund

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at det er gratis at udfylde dine virksomhedsoplysninger på Krak?

Frølund, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

AAGE FRØLUND ApS. SKIVE

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

21-06-1975

CVR-nr:

41996412

Selskabskapital

180000

Omsætning

-

NACE-branche

477110 Tøjforretninger

Ledelse/Administration

Aage Frølund

Direktør

reviews aboutName

R

Rune Rønne

moreThanAYearAgo

Jeg kom ind i butikken, og blev med det samme overfaldet af en dreng med halvlangt lyst hår. Jeg er ikke sikker på om han var en medarbejder, eller ikke, mener det er en autistisk opførelse.

I butikken mødte jeg Hvipse. Hendes hun var også blevet voldtaget og sparket af samme person.

Der er kommet en politiandmelding

J

Jens Rune

moreThanAYearAgo

de snyder kunder der var en ekspideident med langt lyst hår han hedder vel kruse kruse eller noget i den retning han gik til mig da jeg kom ind i butikken og sagde jeg var grim og dum og at jeg bare skulle forlade omgående! jeg følte min rigtig trist efter denne henvendlse og mener at i skulle fyre ham med det lange lys hår!

Lena Mikkelsen

moreThanAYearAgo

Købt bluse som ikke levede op til forventningerne. Blev ved med at smitte af/fnulre. Fik blusen byttet. Ny bluse samme problem. Leverandøren erkendte fejlen, men Frølund ville ikke refundere det fulde beløb, som jeg havde betalt for blusen. Blev snydt for Kr. 200,-

H

Hvipse Kruse Have

moreThanAYearAgo

jeg syntes at det var kruse kruse, der skulle være månedens medarbejder. men han har nogen problemer med autisme. han fik lidt gange med fem feber, og begyndte at gå amok på min hund. ikke så smart af en månedens medarbejder. hilsen en død hund, og en vred hvipse.

A

Annette Lisby Hammer

moreThanAYearAgo

Flot tøj i butikken. Desværre en meget snobbet forretning i den forstand, at hvis man kommer derind og ikke er klædt pænt på, så ser de overhovedet ikke én. Idag var jeg derinde for at se efter tøj til et par fester jeg skal til i foråret. Jeg måtte flere gange flytte mig for ekspedienterne, fordi de åbenbart følte de skulle forbi. Der var flere ekspedienter end kunder. Alligevel var der ikke én af dem, der sagde et ord til mig.
Jeg var potentiel kunde, mit dankort var klar og jeg har hidtil købt meget af mit tøj hos Frølund Skive. Det sker ikke igen foreløbig.
Heldigvis har vi muligheden hos A&G, her er der da hjælp at få. Så i dag fik de mine penge.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

9752042297 52 04 229752 042297 520 422