Om firmaet

Vi har siden 1987 beskæftiget os med kloakarbejde og er gennem årene blevet specialister på området. Det har vi blandt andet opnået ved at afprøve nogle utraditionelle løsninger på de mere komplicerede problemer og det har vist...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 48 90...
Adresse

Parallelvej 2

6400 Sønderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Frank Thomsen ApS har valgt ikke at vise bedømmelser.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Frank Thomsen ApS Kloakmester, Sønderborg - 1
Frank Thomsen ApS Kloakmester, Sønderborg - 2
Frank Thomsen ApS Kloakmester, Sønderborg - 3
Frank Thomsen ApS Kloakmester, Sønderborg - 4

Om os

Vi har siden 1987 beskæftiget os med kloakarbejde og er gennem årene blevet specialister på området. Det har vi blandt andet opnået ved at afprøve nogle utraditionelle løsninger på de mere komplicerede problemer og det har vist sig, at vi har ramt plet. Vi bruger markedets mest avancerede tv-inspektionsudstyr og som det sidste nye tiltag har vi anskaffet maskiner til strømpeforing af kloakledninger. Teknologien hjælper os med altid at kunne levere den bedste og billigste løsning.

Supplerende oplysninger

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed medlem af en garantiordning. Vi er ligeledes medlem af Kloakmestrenes kvalitetskontrol.

Desuden er vi tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts Svartjeneste, som sikrer en hurtig hjælp til løsning af specielle opgaver.

Med disse ting i orden mener vi at være godt rustet til fremtiden.

Generel beskrivelse

Frank Thomsen Aps startede i november 1987 med en spulevogn, en rendegraver og 2 ansatte.

De første år favnede vi bredt og lavede jord-, kloak-, støbe- og belægningsarbejde. Med tiden koncentrerede vi os mere om kloakarbejde, og nu er vi derfor kendt som specialister inden for netop dette område.

Som en del af kloakarbejdet fik vi udført TV-inspektioner af andre firmaer indtil 1996, hvor vi anskaffede vores første TV-inspektionsudstyr. Dette er selvfølgelig blevet udskiftet et par gange sidst i december 2002.

Vi benytter nu både minigravere og minilæsser til at løse vores arbejdsopgaver og det sidste nye tiltag er strømpeforing af kloaker, som kort fortalt er foring af eksisterende ledninger i tilfælde af skader og hermed spares en bekostelig opgravning.

Vi udfører både strømpeforing/relining og kortstrømpeforing/pointliner.

Medarbejderstaben er efter 35 år vokset til 18 ansatte.

Frank Thomsen ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

74489030

74 48 90 30

7448 9030

74 489 030