Om Frank Thomsen ApS

Vi har siden 1987 beskæftiget os med kloakarbejde og er gennem årene blevet specialister på området. Det har vi blandt andet opnået ved at afprøve nogle utraditionelle løsninger på de mere komplicerede problemer og det har vist sig, at vi har ramt plet. Vi bruger markedets mest avancerede tv-inspektionsudstyr og som det sidste nye tiltag har vi anskaffet maskiner til strømpeforing af kloakledninger. Teknologien hjælper os med altid at kunne levere den bedste og billigste løsning.

Supplerende oplysninger

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed medlem af en garantiordning. Vi er ligeledes medlem af Kloakmestrenes kvalitetskontrol.

Desuden er vi tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts Svartjeneste, som sikrer en hurtig hjælp til løsning af specielle opgaver.

Med disse ting i orden mener vi at være godt rustet til fremtiden.

Generel beskrivelse

Frank Thomsen Aps startede i november 1987 med en spulevogn, en rendegraver og 2 ansatte.

De første år favnede vi bredt og lavede jord-, kloak-, støbe- og belægningsarbejde. Med tiden koncentrerede vi os mere om kloakarbejde, og nu er vi derfor kendt som specialister inden for netop dette område.

Som en del af kloakarbejdet fik vi udført TV-inspektioner af andre firmaer indtil 1996, hvor vi anskaffede vores første TV-inspektionsudstyr. Dette er selvfølgelig blevet udskiftet et par gange sidst i december 2002.

Vi benytter nu både minigravere og minilæsser til at løse vores arbejdsopgaver og det sidste nye tiltag er strømpeforing af kloaker, som kort fortalt er foring af eksisterende ledninger i tilfælde af skader og hermed spares en bekostelig opgravning.

Vi udfører både strømpeforing/relining og kortstrømpeforing/pointliner.

Medarbejderstaben er efter 35 år vokset til 18 ansatte.

Frank Thomsen ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Frank Thomsen ApS Kloakmester, Sønderborg - 1
  • Frank Thomsen ApS Kloakmester, Sønderborg - 2
  • Frank Thomsen ApS Kloakmester, Sønderborg - 3
  • Frank Thomsen ApS Kloakmester, Sønderborg - 4

Frank Thomsen ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-