Se på kort

frederik ix 

gav 12 virksomheder i dette område

Frederiks IX

(4)

Østergade 445610 Assens

Pecani

Lukket

Nørregade 166740 Bramming
logo

Pecani i Bramming er en guldsmedeforretning med eget guldsmedeværksted. Her finder du altid et stort udvalg af tidens smykker og ure fra anerkendte og eksklusive danske brands samt eget design, Pekani Design. Vi tilbyder inspiration i massevis og kompetent rådgivning på baggrund af mere end 30 års erfaring. Hvad enten du leder efter forlovelsesringen til din udkårne, dåbsgaven til din nevø eller et flot ur til den runde fødselsdag, så står vi klar til at hjælpe dig.

Pecani

Lukket

Nederdammen 346760 Ribe
logo

Pecani i Ribe er en guldsmedeforretning med eget guldsmedeværksted. Her finder du altid et stort udvalg af tidens smykker og ure fra anerkendte og eksklusive danske brands samt eget design, Pekani Design. Vi tilbyder inspiration i massevis og kompetent rådgivning på baggrund af mere end 30 års erfaring. Hvad enten du leder efter forlovelsesringen til din udkårne, dåbsgaven til din nevø eller et flot ur til den runde fødselsdag, så står vi klar til at hjælpe dig.

Pecani

Lukket

Kongensgade 436700 Esbjerg
logo

Pecani i Esbjerg er en guldsmedeforretning med eget guldsmedeværksted. Her finder du altid et stort udvalg af tidens smykker og ure fra anerkendte og eksklusive danske brands samt eget design, Pekani Design. Vi tilbyder inspiration i massevis og kompetent rådgivning på baggrund af mere end 30 års erfaring. Hvad enten du leder efter forlovelsesringen til din udkårne, dåbsgaven til din nevø eller et flot ur til den runde fødselsdag, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kong Frederik Den Ix,S Klokkespil

Storegade 176240 Løgumkloster

Kong Frederik Den Ix`s Fond Til Støtte For Rosporten I København

Rådhuspladsen 11550 København V

Frederik Den Ixs Mindelegat

Høveltevej 1173460 Birkerød

Frederik IX Hallen

Nørre Allé 512200 København N

Kong Frederik Ix´S Hjem

Kirstinedalsvej 112000 Frederiksberg

Plejecenter Kong Frederik IX

Ribe Landevej 1286100 Haderslev

Dagcenter Kong Frederik IX

Ribe Landevej 1286100 Haderslev

Kong Frederik Ix Hjem

Kirstinedalsvej 112000 Frederiksberg
0