Frederikshavn Nordstrand Camping logo

Frederikshavn Nordstrand Camping

Om firmaet

På Frederikshavn Nordstrand Camping i Nordjylland finder du faciliteter i absolut topklasse, herunder indendørs swimmingpool, det store indendørs legeland FunHouse, flere spændende legepladser samt nye flotte køkken- og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 42 93...
Adresse

Apholmenvej 40

9900 Frederikshavn

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

På Frederikshavn Nordstrand Camping i Nordjylland finder du faciliteter i absolut topklasse, herunder indendørs swimmingpool, det store indendørs legeland FunHouse, flere spændende legepladser samt nye flotte køkken- og toiletfaciliteter. Vi udlejer campingvogne og flere hyttetyper på campingpladsen, som er beliggende i nærheden af stand og den hyggelige havneby Frederikshavn. Læs nærmere på vores hjemmeside.

Aktiviteter & Seværdigheder

Frederikshavn er en af landsdelen livligste og hyggeligste havnebyer. Her finder du god mad, musik og dans, shopping kunst og kultur. Desuden er der i byen en meget flot og velbesøgt svømmehal, bowlingbaner og biograf. Frederikshavn afholder de festlige Tordenskioldsdage den sidste weekend i juni måned.

Cloostårnet, som står i Vandværksskoven ca. 5 km vest for Frederikshavn (kør mod Brønderslev), rager 160 m op over havoverfladen. Udsigten er enestående fra tårnets lukkede udsigtsplatform. Der er både elevator og trappe til toppen.

Er man til knap så store højder, kan man også nyde udsigten over by og havn fra Pikkerbakken, som med en højderyg på 71 m langs kysten syd for Frederikshavn, også er et besøg værd. Man kan enten gå, cykle eller køre i bil til udsigtspunktet. I klart vejr kan man se til Læsø og endda helt til Skagen.

Af historiske seværdigheder fra 2. verdenskrig er der Bangsbo Fort, som ligger umiddelbart syd for Pikkerbakken. Fortet består af ca. 80 støbte bunkeranlæg, hvor af enkelte stadig anvendes af Kattegat Marinedistrikt.

Af andre aktiviteter og seværdigheder kan næves blomsterfestival i Bangsbos botaniske have, Open by Night, havnefest og meget, meget mere!

Frederikshavn Nordstrand Campings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Frederikshavn Nordstrand Camping

Omsætning

4 781 tkr

Afkastningsgrad

6.68 %

Antal ansatte

12

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Frederikshavn Nordstrand Camping findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NORDSTRAND CAMPING A/S

CVR-nr:

30615557

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

553000 Campingpladser

932100 Forlystelsesparker o.l.

Startdato:

15-06-2007

Ledelse/Administration
Pia Nedergaard Sønderkær

Bestyrelsesformand

Mogens Sønderkær

Bestyrelsesmedlem

Jonas Fekete Sønderkær

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

98429350

98 42 93 50

9842 9350

98 429 350