Om Frelsens Hærs Genbrug - Donation Center

Frelsens Hær driver som en naturlig del af det evangeliske arbejde et omfattende socialt arbejde og står for en række udviklingsprojekter rundt omkring i verden. Desuden er Frelsens Hær hurtigt ude med nødhjælp i forbindelse med katastrofer i de lande, hvor man i forvejen er til stede. Frelsens Hærs Genbrug har genbrugsbutikker i en lang række byer i hele landet.

Genbrug

Frelsens Hær har godt 1200 genbrugscontainere landet rundt.

De tømmes ugentligt og køres til tre centrale sorteringscentre, hvor en del bliver sorteret, vurderet og fordelt til vores 23 genbrugsbutikker – resten eksporteres til f.eks. Polen, hvor det sorteres og bliver solgt som genbrugstøj eller omdannes til klude og twist.

Andre dele sendes til videre forarbejdning i f.eks. Frankrig, hvor eksempelvis nylonprodukter får nyt liv som ingredienser i virksomheder i bil- og byggebranchen. Håndtering og eksport af det indsamlede materiale er forbundet med en række skrappe miljøkrav, som naturligvis efterleves.

Sorteringen klares flere steder af folk i flexjob, på arbejdsprøvning eller andre med behov for en fleksibel arbejdsplads. Det kalder vi Genbrug med hjertet.

Frelsens Hærs Genbrug - Donation Centers valgte links

Billedgalleri

  • Frelsens Hærs Genbrug - Donation Center Genbrugsforretning, København - 1
  • Frelsens Hærs Genbrug - Donation Center Genbrugsforretning, København - 2
  • Frelsens Hærs Genbrug - Donation Center Genbrugsforretning, København - 3
  • Frelsens Hærs Genbrug - Donation Center Genbrugsforretning, København - 4

Frelsens Hærs Genbrug - Donation Center, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnFRELSENS HÆR SOCIALTJENESTEN
SelskabsformForening
Startdato:25-04-1964
CVR-nr:53395015
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche949100 Religiøse institutioner og foreninger, 889990 Andre sociale foranstaltninger uden institutionsophold i.a.n., 477900 Detailhandel med brugte varer i forretninger, 601000 Radiovirksomhed

Ledelse/Administration