Om firmaet

Frelsens Hær er en international kristen kirke med et stort socialt arbjede. Frelsens Hær arbejder i 127 lande og har været i Danmark siden 1887. Vi driver menigheder, væresteder, åbent hus, institutioner og krisecentre,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 31 41...
Adresse

Frederiksberg Allé 9

1621 København V

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Frelsens Hær er en international kristen kirke med et stort socialt arbjede. Frelsens Hær arbejder i 127 lande og har været i Danmark siden 1887. Vi driver menigheder, væresteder, åbent hus, institutioner og krisecentre, genbrug, julehjælp, lejre, familieværksteder m.v. Vi hjælper over 160.000 personer i Danmark om året. - Støt os på giro 700 15 68.

Generel beskrivelse

Frelsens Hær - Det er dem, der står og synger på gaden! Det er sådan mange kender Frelsens Hær - og sang og musik er en del af Frelsens Hær, men arbejdet omfatter meget mere. Når vi synger på gaden, har det to formål: At forkynde evangeliet og indsamle penge til Frelsens Hærs sociale arbejde. Efter vores overbevisning er næstekærligheden en ufravigelig del af kristendommen. Det kristne budskab skal ikke kun forkyndes i ord, men også i handling. Derfor samler vi penge ind for at kunne hjælpe mennesker i nød - både herhjemme og i udlandet.

Vi har ikke kun travlt i julen, men hele året rundt. Samlet set arbejder Frelsens Hær i dag i 127 lande. Vi rykker ud med nødhjælp i al verdens brændpunkter lige fra tusnamien i Asien, terrorbomberne i London, oversvømmelserne i New Orleans, jordskælvet i Pakistan, etc. Derudover driver vi en række hospitaler og skoler i flere udviklingslande.

Frelsens Hær Hovedkontors valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Frelsens Hær Hovedkontor

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

111

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Frelsens Hær Hovedkontor findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Frelsens Hær

CVR-nr:

43417312

Selskabsform

Forening

Selskabskapital

0

NACE-branche

889910 Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål

Startdato:

01-10-1964

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

33314192

33 31 41 92

3331 4192

33 314 192