Om Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby er en selvejende institution med plads til 190 elever i friskolen (børnehavekl.-9.kl) og 94 elever i efterskolen. Da skolen både er en fri- og en efterskole, deler efterskoleeleverne dagligdag med børn og unge fra lokalområdet. Vi vægter fællesskabet, fagligheden og den individuelle udvikling - alt dette i et lille og trygt miljø, hvor vi passer på og bekymrer os om hinanden.

Supplerende oplysninger

Det skal være rart og trygt at gå i skole, og det skaber vi gode rammer for.

Vi er alle en del af det større fællesskab på skolen. Her danner vi hver især vore holdninger og vores personlighed i samspil med andre. Det begynder i hjemmet og fortsætter i skolen. På skolen kan børnene først overskue klassens fællesskab, senere friskolens og så til sidst hele skolens fællesskab.

Alle skal opleve et trygt og forpligtende fællesskab, hvor enhver både giver, forventer og får det bedste - et fællesskab, hvor man kan dele såvel glæder som sorger. I vores fællesskab lærer vi at bekymre os om andre og at vi alle har betydning for helheden.

Idrætsskolen Ubby

Idrætsskolen Ubby tilbyder følgende linjefag:

- Rytmegymnastik og dans

- Springgymnastik

- Bold

- Fodbold, drenge

- Krop og sundhed

At være på efterskole handler i meget høj grad om fællesskab. Derfor har vi på Ubby, ud over den gode hverdag sammen, en række fællesarrangementer, ture og anderledes skoledage, hvor fællesskabet er sat i centrum. Vi stræber efter at levere en undervisning med et højt fagligt indhold. Alle elever deltager i 4 gymnastiktimer om ugen.

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby

Vi er en lille idrætsefterskole på Sjælland med plads til 96 elever. Vi har et stærkt fællesskab, hvor vi passer på hinanden og udvikler os med respekt for og hensyntagen til hinandens forskelligheder.

Hos os er der plads til alle, der vil give den "en skalle" såvel fagligt som fysisk. Vi tilbyder breddeidræt og er dermed ikke kun for eliten, men vi har høje ambitioner på den enkelte elevs vegne og arbejder med individuel målsætning og evaluering.

Det er væsentligt for os, at eleverne kender hinanden og de voksne, der omgiver dem i deres hverdag. Elevcitat: "Man bliver også venner med sine lærere".

Vi er en kombineret skole, og friskoleeleverne i 9. og 10. klasse følger undervisningen på idrætsefterskolen og betragtes som en integreret del af denne.

Vi har plads til 96 efterskoleelever.

Idrætsefterskolen ligger på Sjælland ca. 10 km syd for Kalundborg og 30 km. nord for Slagelse. Bussen går lige uden for døren med gode busforbindelser til såvel Kalundborg som Slagelse.

"Ubby er lidt mere afslappet og hverdagsagtig, men ikke kedelig. Hyggeligt, man får lov til at være sig selv – jeg føler mig tryg." (elevcitat)

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubbys valgte links

Billedgalleri

  • Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby Efterskole, Kalundborg - 1
  • Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby Efterskole, Kalundborg - 2
  • Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby Efterskole, Kalundborg - 3
  • Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby Efterskole, Kalundborg - 4
  • Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby Efterskole, Kalundborg - 5

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnFriskolen & Idrætsefterskolen Ubby
SelskabsformØvrige virksomhedsformer
Startdato:20-08-1965
CVR-nr:67794710
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche853110 Ungdoms- og efterskoler, 852010 Folkeskoler o.lign.

Ledelse/Administration