Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby logo

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby

Om firmaet

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby er en selvejende institution med plads til 190 elever i friskolen (børnehavekl.-9.kl) og 94 elever i efterskolen. Da skolen både er en fri- og en efterskole, deler efterskoleeleverne dagligdag...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
59 59 52...
Adresse

Hovedgaden 8

4490 Jerslev Sjælland

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby er en selvejende institution med plads til 190 elever i friskolen (børnehavekl.-9.kl) og 94 elever i efterskolen. Da skolen både er en fri- og en efterskole, deler efterskoleeleverne dagligdag med børn og unge fra lokalområdet. Vi vægter fællesskabet, fagligheden og den individuelle udvikling - alt dette i et lille og trygt miljø, hvor vi passer på og bekymrer os om hinanden.

Supplerende oplysninger

Det skal være rart og trygt at gå i skole, og det skaber vi gode rammer for.

Vi er alle en del af det større fællesskab på skolen. Her danner vi hver især vore holdninger og vores personlighed i samspil med andre. Det begynder i hjemmet og fortsætter i skolen. På skolen kan børnene først overskue klassens fællesskab, senere friskolens og så til sidst hele skolens fællesskab.

Alle skal opleve et trygt og forpligtende fællesskab, hvor enhver både giver, forventer og får det bedste - et fællesskab, hvor man kan dele såvel glæder som sorger. I vores fællesskab lærer vi at bekymre os om andre og at vi alle har betydning for helheden.

Idrætsskolen Ubby

Idrætsskolen Ubby tilbyder følgende linjefag:

- Rytmegymnastik og dans

- Springgymnastik

- Bold

- Fodbold, drenge

- Krop og sundhed

At være på efterskole handler i meget høj grad om fællesskab. Derfor har vi på Ubby, ud over den gode hverdag sammen, en række fællesarrangementer, ture og anderledes skoledage, hvor fællesskabet er sat i centrum. Vi stræber efter at levere en undervisning med et højt fagligt indhold. Alle elever deltager i 4 gymnastiktimer om ugen.

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby

Vi er en lille idrætsefterskole på Sjælland med plads til 96 elever. Vi har et stærkt fællesskab, hvor vi passer på hinanden og udvikler os med respekt for og hensyntagen til hinandens forskelligheder.

Hos os er der plads til alle, der vil give den "en skalle" såvel fagligt som fysisk. Vi tilbyder breddeidræt og er dermed ikke kun for eliten, men vi har høje ambitioner på den enkelte elevs vegne og arbejder med individuel målsætning og evaluering.

Det er væsentligt for os, at eleverne kender hinanden og de voksne, der omgiver dem i deres hverdag. Elevcitat: "Man bliver også venner med sine lærere".

Vi er en kombineret skole, og friskoleeleverne i 9. og 10. klasse følger undervisningen på idrætsefterskolen og betragtes som en integreret del af denne.

Vi har plads til 96 efterskoleelever.

Idrætsefterskolen ligger på Sjælland ca. 10 km syd for Kalundborg og 30 km. nord for Slagelse. Bussen går lige uden for døren med gode busforbindelser til såvel Kalundborg som Slagelse.

"Ubby er lidt mere afslappet og hverdagsagtig, men ikke kedelig. Hyggeligt, man får lov til at være sig selv – jeg føler mig tryg." (elevcitat)

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubbys valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

46

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Friskolen & Idrætsefterskolen Ubby

CVR-nr:

67794710

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Selskabskapital

0

NACE-branche

853110 Ungdoms- og efterskoler

852010 Folkeskoler o.lign.

Startdato:

20-08-1965

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

59595220

59 59 52 20

5959 5220

59 595 220