Om firmaet

Vi er Danmarks største fysioterapiklinik, som altid står klar til at tage hånd om din sundhed med tilbud om undersøgelse, behandling, træning og rådgivning. Med de mange års erfaringer og ved løbende efteruddannelser, anvender...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 22 35...
Adresse

Vestre Landevej 67

6800 Varde

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

7:00 - 21:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er Danmarks største fysioterapiklinik, som altid står klar til at tage hånd om din sundhed med tilbud om undersøgelse, behandling, træning og rådgivning. Med de mange års erfaringer og ved løbende efteruddannelser, anvender vi altid den nyeste viden inden for fysioterapi, genoptræning og træning. Dermed kan vi yde vores patienter og kunder den mest effektive hjælp og behandling. Vi glæder os til at se dig!

Klinikken

I 1995 startede vi klinikken op i baggårds lokaler - i dag er vi Danmarks største fysioterapiklinik med 2550 m2 og over 90 medarbejdere i Varde og Esbjerg. I 2014 udvidede vi med ydeligere en klinik på 300 m2 i Esbjerg og i 2016 flyttede klinikken til Tovværket, hvor der i dag er knap 850 m2 klinik. Udvikling, faglighed og kvalitet har vi sat højt hele vejen og i takt med den store efterspørgsel fik vi vokseværk og i dag tilbyder vi dig og din krop en bred vifte af de bedste tilbud.

Foruden fysioterapiklinik, huser vi et 2000 m2 top moderne træningscenter og varmtvandsbassin i Varde. Med mere end 40 forskellige hold, kan vi både tilbyde den træning din krop har brug for og den træningsform du har lyst til. Ligeledes huser vi i Varde 2 kursuscentre - FYSIO, hvor vi videreuddanner Fysioterapeuter, og SUND, hvor vi viderebringer nyttig viden og læring til medlemmer og patienter.

I Esbjerg huser vi et mindre, men top moderne træningscenter med det nyeste udstyr indenfor genoptræning og almen træning, således at vi også her tilbyder den bedste træning til dig og din krop.

Med de mange års erfaringer, og ved løbende efteruddannelser, anvender vi altid den nyeste viden inden for fysioterapi, genoptræning og træning, som er tilpasset dig. Dermed yder vi den mest effektive hjælp og behandling.

Kunne du tænke dig, at vide mere eller har du evt. spørgsmål til behandlig, genoptræning, kurser, massage, vores træningscentre eller varmtvandsbassin, så er du altid velkommen til at kontakte os i Varde på tlf. 75 22 35 30 eller Esbjerg på 75 12 03 08. Du kan også læse meget mere her på hjemmesiden via menuen til venstre eller alternativt snuppe vores velkomstbog med, når du kigger ind til os.

Vi glæder os til at se dig.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fysio Danmark-Varde

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

47

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fysio Danmark-Varde findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VARDE FYSIOTERAPI V/LARS NIKOLAJSEN

CVR-nr:

21108278

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869020 Fysio- og ergoterapeuter

Startdato:

01-09-1998

Ledelse/Administration
Lars Dahl Nikolajsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

75223530

75 22 35 30

7522 3530

75 223 530