Om firmaet

Find bolig- og gardininspiration hos botex. botex er en landsdækkende kæde af passionerede butikker, som sælger lækre boligtekstiler og gardiner. Du kan booke vores gardinbus gratis og uforpligtende til en snak om...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 88 21...
Adresse

Søndergade 7

8620 Kjellerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Find bolig- og gardininspiration hos botex. botex er en landsdækkende kæde af passionerede butikker, som sælger lækre boligtekstiler og gardiner. Du kan booke vores gardinbus gratis og uforpligtende til en snak om gardinløsninger hjemme hos dig! Vi kører også rigtig gerne til Silkeborg.

HISTORIE

botex er en landsdækkende kæde af ca. 40 butikker fordelt over hele landet. Vi forhandler og monterer gardinløsninger og boligtekstiler. Vores koncept er, at levere de bedste løsninger hjemme hos vores kunder, samt at forhandle mærkevarer af høj kvalitet inden for boligtekstiler ude i vores butikker. Vi vil gerne inspirere, og samtidig give den optimale service og rådgivning – både I butikken eller hjemme hos dig.

Hos botex kan du få nye idéer og hente inspiration til boligindretning – og samtidig få kvalificeret rådgivning af vores kompetente medarbejdere og forhandlere. Vores ambition er at hjælpe dig til at finde den gardinløsning, der passer bedst til netop dit hjem, samt at hjælpe med at finde den helt rigtige gave.

botex forhandler alle former for gardiner, solafskærmning og markiser. Du kan booke et besøg af en botex-konsulent på botex.dk. Har du specielle ønsker, kan du skrive det til os i bestillingen. Under besøget vil vi sammen klarlægge hvilke løsninger, der kunne være optimale hjemme hos dig. Herefter udarbejdes et tilbud til dig.

Det er altid gratis og uforpligtende at booke et besøg af en botex-konsulent.

Kig indenfor og lad dig inspirere af smukke gardinløsninger.

Velkommen hos botex!

Gardin-Laugesen ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Gardin-Laugesen ApS

Omsætning

1 458 tkr

Afkastningsgrad

14.36 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Gardin-Laugesen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GARDIN-LAVGESEN ApS

CVR-nr:

60989117

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

126 000

NACE-branche

475300 Detailhandel med tæpper, vægbeklædning og gulvbelægning

Startdato:

30-11-1981

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86882186

86 88 21 86

8688 2186

86 882 186