Om firmaet

Uddannet på Århus kunstakademis lertøjsafdeling hos Kim Holm. Jeg er en aktiv og iderig keramiker, som ELSKER at dreje, dekorere og fremstille en masse lækker keramik til daglig glæde og gaver: HÅNDDREJET LERTØJ MED SJÆL OG...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 76 43...
Adresse

Skolegade 1

8660 Skanderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Uddannet på Århus kunstakademis lertøjsafdeling hos Kim Holm. Jeg er en aktiv og iderig keramiker, som ELSKER at dreje, dekorere og fremstille en masse lækker keramik til daglig glæde og gaver: HÅNDDREJET LERTØJ MED SJÆL OG PERSONLIGHED. Hos mig overraskes du af et stort og varieret udvalg. Kom og besøg mit keramikværksted og tilhørende butik i Nørre Vissing. Her er altid noget nyt!

Gertrud Berg Keramiks valgte links

Bedømmelser

T

Thorkild Laursen

Mere end et år siden

Gertrud Bergs keramikværksted byder på et stort og varieret sortiment af keramik med fantasifulde mønstre, former,...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Gertrud Berg Keramik

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Gertrud Berg Keramik findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GERTRUD BERG

CVR-nr:

11894593

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

477830 Forhandlere af gaveartikler og brugskunst

Startdato:

06-07-1983

Ledelse/Administration
Gertrud Berg

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Unikke håndlavede produkter i keramik, Julepynt i keramik, Flødekander i keramik, Polterabendarrangementer, Urtepotteskjulere i keramik, Keramik design, Hængekrukker, Hængepotter, Keramiker, brugskeramik, Ymerskåle, Blomsterampler, Osteklokker, keramikhåndværkere, Pottemager, unika keramik, Salatskåle i keramik, Blomsterhængepotter, Juleklokker, Hængeurtepotter i keramik, Værtindegaver, Unika krus, Dejfade i lertøj, Keramikurtepotter, Unika keramikvaser, Dørslag, Æltefade, Tallerkener, Duftlamper, Ymerskåle i lertøj, Hånddrejet keramik, Barselspotter, Urtepotter, Vaser i keramik, Unika keramikkrukker, Håndlavet keramik, Brødkrukker i keramik, Saltkar i keramik, Bagefade, Risengrødskåle i keramik, Unika keramikkrus, Krukker i keramik, Juleklokker i keramik, Fade i keramik, Fade, Vægfade, Keramikkander, Unika skåle, Keramikkrus, Krus, Keramik, Håndlavet lertøj, Æggebægere, Skåle i keramik, Hårdtbrændt Lertøj, Keramikkopper, Tekander, Dørslag i lertøj, Vægfade i keramik, Tepotter, Kopper i keramik, Kunsthåndværk, Keramikskåle, Krus i keramik, Lertøjskrus, Gaveartikler i keramik, keramikere, Lerfade, Kander, Keramisk design, Kander i keramik, Osteklokker i keramik, Kunsthåndværkere, Unika vaser, Unika keramikfade, Duftlamper i keramik, hånddrejet lertøj, Olivenskåle, Unika fade, Tekrus i keramik, Unika keramikskåle, Lysestager i keramik, Dejskåle, Hvidløgsriver i keramik, Pottemageren, Askeglaseret keramik, Hvidløgsriver, Pandekagefade, Keramikkrukker, Keramikværksted
Alternative nummerformater

22764353

22 76 43 53

2276 4353

22 764 353