Glarmester Gustav Sørensen & Søn ApS logo

Glarmester Gustav Sørensen & Søn ApS

Om firmaet

Glarmester Gustav Sørensen & Søn blev grundlagt i 1946 og er i dag en af landets mest specialiserede og topmoderne glarmestre. Vi udfører alle typer af glarmesterarbejde for private, detailhandel, industri samt offentlige...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
36 70 18...
Adresse

Rødovrevej 288

2610 Rødovre

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Glarmester Gustav Sørensen & Søn blev grundlagt i 1946 og er i dag en af landets mest specialiserede og topmoderne glarmestre. Vi udfører alle typer af glarmesterarbejde for private, detailhandel, industri samt offentlige institutioner. Vores målsætning er at blive dit bedste valg af glarmester i på Sjælland, uanset hvilken type glarmesterarbejde det drejer sig om. Vi er tilsluttet Glarmestrenes Døgnvagt, hvor du kan ringe 24 timer i døgnet på tlf. 70 100 100 ved akuttilfælde el. tlf. 2320 9606.

Velkommen

-72 år med GLAS i Rødovre-

Da Gustav Sørensen for 72 år siden startede sin glarmestervirksomhed i Rødovre, blev byen opfattet som en der lå langt ude på landet. Virksomheden lå på Rudebækvej og for at komme derhen, skulle man køre på en knoldet grusvej.

Meget er sket siden, Rødovre er ikke længere særlig landlig og glarmesterforretningen, der har overlevet 59 år, er blevet en af landets mest specialiserede og topmoderne i branchen, både inden for glasslibning, alufacader, nye døre og vinduer, limning af glasmontre, facetslibning, indramning af billeder, snedkerarbejde samt traditionel glarmesterarbejde.

Gustav Sørensen havde nok ikke forestillet sig, at den lille glarmesterforretning så mange år senere er blevet til den moderne virksomhed med 9 medarbejdere, som altid er under løbende uddannelse og lægger vægt på godt gammeldags håndværk, kombineret med nytænkning, og altid vil sætte stor pris på de stolte gamle traditioner.

Firmaet glarmester Gustav Sørensen & Søn aps spænder fra enkelte glasreparationer til komplette entreprise-løsninger. I dag består firmaets ledelse af Allan Sørensen.

Besøg os på

for flere informationer.

Glarmester Gustav Sørensen & Søn ApSs valgte links

Bedømmelser

P

Pia

Mere end et år siden

kom med det samme og dækket af og inden ugen var gået havde jeg en ny rude i

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Glarmester Gustav Sørensen & Søn ApS

Omsætning

4 682 tkr

Afkastningsgrad

0.82 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Glarmester Gustav Sørensen & Søn ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GLARMESTERFIRMAET GUSTAV SØRENSEN & SØN ApS

CVR-nr:

37336912

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

160 000

NACE-branche

433420 Glarmestervirksomhed

Startdato:

12-12-1975

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

36701845

36 70 18 45

3670 1845

36 701 845