Om Glostrup Apotek

Glostrup Apotek er et af landets største apoteker. Apoteket er et døgnapotek og således altidbemandet. Og ligger centralt placeret på Hovedvejen i Glostrup. Apoteket har desuden en filial i Glostrup Shoppingcenter. Udover håndkøbslægemidler, hudplejeprodukter samt vitaminer og mineraler kan du også få ekspederet din recept på Apoteket Glostrup Shoppingcenter. Apoteket servicerer borger med deres medicin hele døgnet. Og desuden har apoteket specialiseret sig indenfor leverancer af medicin.

Supplerne oplysninger

Som det nyeste er apoteket i december 2009 blive akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel, som er et helt nyt kvalitetsstempel inden for det danske sundhedsvæsen. Læs mere om akkrediteringen og Den Danske Kvalitetsmodel. Du kan også læse om vores servicemål.

Glostrup Apotek er et af landets største apoteker. Udover selve apoteket er tilknyttet en produktionsafdeling og en afdeling til pakning af dosismedicin.

Apoteket er et døgnapotek og således altid bemandet.

Apoteket er fra 1864 og har ligget på den nuværende adresse i over 100 år.

Selvom det er et gammelt apotek, sker her hele tiden nye ting. Således fik apoteket i 2007 indstalleret en robot til varehåndtering. Robotten står på apotekets første sal og er en stor hjælp i dagligdagen.

Som det nyeste er apoteket i december 2009 blive akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel, som er et helt nyt kvalitetsstempel inden for det danske sundhedsvæsen. Læs mere om akkrediteringen og Den Danske Kvalitetsmodel.

Billedgalleri

  • Glostrup Apotek Apotek, Glostrup - 1
  • Glostrup Apotek Apotek, Glostrup - 2
  • Glostrup Apotek Apotek, Glostrup - 3
  • Glostrup Apotek Apotek, Glostrup - 4
  • Glostrup Apotek Apotek, Glostrup - 5
  • Glostrup Apotek Apotek, Glostrup - 6
  • Glostrup Apotek Apotek, Glostrup - 7
  • Glostrup Apotek Apotek, Glostrup - 8

Glostrup Apotek, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration