Om Godske Byg & Anlæg

Jeg har mange års erfaring med langt de fleste typer mureropgaver. Ingen opgaver er for store eller for små til mig. Til gengæld går jeg op i en høj kvalitet i mit arbejde og en god service til dig som kunde.

Uddannet murer med flere års erfaring

Har du brug for professionel hjælp til indvendigt murerarbejde, eller kunne du tænke dig at få anlagt en ny belægning, en terrasse eller måske en ny indkørsel? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg driver firmaet Godske Byg & Anlæg, og jeg er uddannet murer med flere års erfaring inden for faget.

Jeg kan hjælpe i forbindelse med mange forskellige opgaver for både private husejere og erhvervskunder. Jeg kører blandt andet ud til kunder i Mørkøv, Kalundborg, Holbæk og flere andre steder i nærheden.

Eksempler på mine arbejdsområder

Som murer har jeg stor erfaring inden for mit fag, men derudover har jeg også stor erfaring med forskellige former for udendørs belægningsarbejde. Jeg kan blandt andet hjælpe dig med følgende opgaver:

​Anlægning af indkørsel

​Lægning af terrasse

Indvendigt murerarbejde

Opbygning af støttemur

​Andre former for brolægning.

Jeg sikrer dig den rette løsning

Uanset hvilken opgave du har brug for min hjælp til, så kan du altid være sikker på, at du får den helt rigtige løsning. Jeg lægger nemlig stor vægt på altid at finde den rigtige løsning til mine kunder, så de kan få deres individuelle ønsker og behov opfyldt.

Derudover kan du altid regne med at få besøg af en åben og imødekommende murer, der gerne tager sig tid til at lytte til dine ønsker.

Hvad koster murerarbejde?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få professionel hjælp fra et murerfirma til en opgave. Mine priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken type opgave jeg skal udføre for dig, hvor lang tid den forventes at tage, og hvilke materialer jeg skal købe ind. Derfor udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på din opgave, når jeg har informationerne om den.

Du skal bare kontakte mig for en indledende snak, så finder vi sammen frem til den rette løsning og den rigtige pris.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Godske Byg & Anlæg Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Holbæk - 1
  • Godske Byg & Anlæg Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Holbæk - 2
  • Godske Byg & Anlæg Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Holbæk - 3

Godske Byg & Anlæg, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Godske Byg & Anlæg

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

13-06-2022

CVR-nr:

43323709

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Marcel Martin Severin Godske-Hjembæk

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-