Guldsmed Bræmer-Jensen ApS logo

Guldsmed Bræmer-Jensen ApS

Om firmaet

Et smykke til en, du holder af, eller måske en belønning til dig selv, fordi du har nået et mål i dit liv. Guldsmed Bræmer-Jensen giver dig et smukt udvalg af muligheder i omgivelser, der yder smykkerne retfærdighed. Samtidig...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 42 13...
Adresse

Torvegade 2

8900 Randers C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Et smykke til en, du holder af, eller måske en belønning til dig selv, fordi du har nået et mål i dit liv.

Guldsmed Bræmer-Jensen giver dig et smukt udvalg af muligheder i omgivelser, der yder smykkerne retfærdighed. Samtidig får du personlig rådgivning fra mennesker med håndværksmæssig indsigt.

Hos Bræmer-Jensen forener vi en moderne virksomhed med tre generationers traditioner og viden om guldsmedearbejde.

Hvem er vi?

Vi er os selv. Én butik, ét team og én mission - nemlig at give dig den bedste smykkeoplevelse. Vi tror på specialbutikkens unikke muligheder og egen personlige profil. Vi vil ikke være ligesom alle de andre. Vi vil give unikke oplevelser og skabe relationer til vores kunder. Vi er alternativet til kædebutikkerne.

Og så er vi bare sindssygt gode til det vi laver!

Én af vores kerneværdier er kvalitet. Kvalitet i både kundeservice og produkt. Det betyder, at vi bestræber os efter, at du går fra butikken med en god mavefornemmelse og en følelse af, at du har fået den rette faglige vejledning. Derfor har vi et veluddannet personale, der er skarpe til det de laver og altid står klar i den fysiske butik til at vise smykkerne frem samt guide og vejlede dig til netop dit personlige smykke.

Vores sortiment er bredt, men vi er kræsne. Vi er ikke bange for at prøve noget nyt, fx nyetablerede smykkedesignere, men vi er opmærksomme på kvaliteten af det. Dermed fører vi alt fra mindre smykkedesignere til større eksklusive smykkebrands. Vi følger med i tidens trends og har altid en finger på pulsen inden for smykkebranchen. Dette sker blandt andet gennem diverse smykkemesser i både Danmark og udlandet, som ofte skaber nye samarbejdspartnere i fremtiden.

Guldsmed Bræmer-Jensen ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Guldsmed Bræmer-Jensen ApS

Omsætning

3 776 tkr

Afkastningsgrad

20.89 %

Antal ansatte

10

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Guldsmed Bræmer-Jensen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Guldsmed Bræmer-Jensen ApS

CVR-nr:

41464917

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Startdato:

26-06-2020

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

86421366

86 42 13 66

8642 1366

86 421 366