Om Guldsmed Bræmer-Jensen ApS

Et smykke til en, du holder af, eller måske en belønning til dig selv, fordi du har nået et mål i dit liv.Guldsmed Bræmer-Jensen giver dig et smukt udvalg af muligheder i omgivelser, der yder smykkerne retfærdighed. Samtidig får du personlig rådgivning fra mennesker med håndværksmæssig indsigt.Hos Bræmer-Jensen forener vi en moderne virksomhed med tre generationers traditioner og viden om guldsmedearbejde.

Hvem er vi?

Vi er os selv. Én butik, ét team og én mission - nemlig at give dig den bedste smykkeoplevelse. Vi tror på specialbutikkens unikke muligheder og egen personlige profil. Vi vil ikke være ligesom alle de andre. Vi vil give unikke oplevelser og skabe relationer til vores kunder. Vi er alternativet til kædebutikkerne.

Og så er vi bare sindssygt gode til det vi laver!

Én af vores kerneværdier er kvalitet. Kvalitet i både kundeservice og produkt. Det betyder, at vi bestræber os efter, at du går fra butikken med en god mavefornemmelse og en følelse af, at du har fået den rette faglige vejledning. Derfor har vi et veluddannet personale, der er skarpe til det de laver og altid står klar i den fysiske butik til at vise smykkerne frem samt guide og vejlede dig til netop dit personlige smykke.

Vores sortiment er bredt, men vi er kræsne. Vi er ikke bange for at prøve noget nyt, fx nyetablerede smykkedesignere, men vi er opmærksomme på kvaliteten af det. Dermed fører vi alt fra mindre smykkedesignere til større eksklusive smykkebrands. Vi følger med i tidens trends og har altid en finger på pulsen inden for smykkebranchen. Dette sker blandt andet gennem diverse smykkemesser i både Danmark og udlandet, som ofte skaber nye samarbejdspartnere i fremtiden.

Billedgalleri

  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 1
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 2
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 3
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 4
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 5
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 6
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 7
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 8
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 9
  • Guldsmed Bræmer-Jensen ApS Guldsmed, Randers - 10

Guldsmed Bræmer-Jensen ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Guldsmed Bræmer-Jensen ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

26-06-2020

CVR-nr:

41464917

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Ledelse/Administration

Alternative nummerformater

8642136686 42 13 668642 136686 421 366