Om Højmoses Planteskole

Højmoses Planteskole Engros Planteskole har en løbende produktion af skov hæk og læplanter og tilbyder salg til private. Vores produktionsareal er ca. 25 ha. Her produceres årligt ca. 2 millioner salgsplanter fordelt på ca. 150 arter/sorter, hovedsagelig indenfor løv og nåletræer. Desuden har vi en mindre produktion af pyntegrønt. Læs mere på hjemmesiden.

Supplerende oplysninger

Højmoses Planteskole - Grønbjerg er en solid og kompetencestærk planteskole. Vi er i besiddelse af et yderst fleksibelt produktionsapparat og et top gearet team af medarbejdere.

Vi har ry for at være en særdeles konkurrencedygtig og stabil underleverandør af skov- hæk og læplanter fordelt på 150 arter/sorter.

Vi råder over de mest gængse maskiner til markproduktion af planter og er med denne maskinpark i stand til at holde produktionsomkostninger nede samt stadig levere førsteklasses planter.

Vores maskinpark indeholder, såmaskine, rodskærer, rysteløfter, bedafretter- optagermaskine, plantemaskine samt div. rensere til renholdelse både mellem og i rækkerne. Vores pakkeri er også udstyret med maskiner til at bundte og pakke planter.

Højmoses Planteskoles valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Højmoses Planteskole Planteskoler, plantecentre, Ringkøbing-Skjern - 1
  • Højmoses Planteskole Planteskoler, plantecentre, Ringkøbing-Skjern - 2

Højmoses Planteskole, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Planteskoleejer Anders Højmose

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

15-01-1991

CVR-nr:

14842470

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

013000 Planteformering

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Anders Højmose

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

4