Om firmaet

Højmoses Planteskole Engros Planteskole har en løbende produktion af skov hæk og læplanter og tilbyder salg til private. Vores produktionsareal er ca. 25 ha. Her produceres årligt ca. 2 millioner salgsplanter fordelt på ca. 150...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 38 44...
Adresse

Algade 72

6971 Spjald

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Højmoses Planteskole Engros Planteskole har en løbende produktion af skov hæk og læplanter og tilbyder salg til private. Vores produktionsareal er ca. 25 ha. Her produceres årligt ca. 2 millioner salgsplanter fordelt på ca. 150 arter/sorter, hovedsagelig indenfor løv og nåletræer. Desuden har vi en mindre produktion af pyntegrønt. Læs mere på hjemmesiden.

Supplerende oplysninger

Højmoses Planteskole - Grønbjerg er en solid og kompetencestærk planteskole. Vi er i besiddelse af et yderst fleksibelt produktionsapparat og et top gearet team af medarbejdere.

Vi har ry for at være en særdeles konkurrencedygtig og stabil underleverandør af skov- hæk og læplanter fordelt på 150 arter/sorter.

Vi råder over de mest gængse maskiner til markproduktion af planter og er med denne maskinpark i stand til at holde produktionsomkostninger nede samt stadig levere førsteklasses planter.

Vores maskinpark indeholder, såmaskine, rodskærer, rysteløfter, bedafretter- optagermaskine, plantemaskine samt div. rensere til renholdelse både mellem og i rækkerne. Vores pakkeri er også udstyret med maskiner til at bundte og pakke planter.

Højmoses Planteskoles valgte links

Bedømmelser

Anonym bruger

Mere end et år siden

de har et godt udvalg til en overskulig pris

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Højmoses Planteskole

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Højmoses Planteskole findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Planteskoleejer Anders Højmose

CVR-nr:

14842470

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

013000 Planteformering

Startdato:

15-01-1991

Ledelse/Administration
Anders Højmose

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

97384443

97 38 44 43

9738 4443

97 384 443