Hairloungecph by Curt & Heidi logo

Hairloungecph by Curt & Heidi

Om firmaet

Salonen er ejet af Curt & Heidi. Efter mange år som ansat i frisørfaget, besluttede vi at åbne vores egen salon på Frederiksberg. Vi sætter pris på kvalitet og gode produkter. Det er vigtigt, at du/I føler Jer velkommen i vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
38 87 80...
Adresse

Finsensvej 45C

2000 Frederiksberg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

9:00 - 17:30

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Salonen er ejet af Curt & Heidi. Efter mange år som ansat i frisørfaget, besluttede vi at åbne vores egen salon på Frederiksberg. Vi sætter pris på kvalitet og gode produkter. Det er vigtigt, at du/I føler Jer velkommen i vores salon, for I er ikke blot vores kunder - I er også vores gæster. Vi er medlem af "dofk", og vi har begge den 4-årige frisøruddannelse. Vi har begge haft stor fornøjelse af at være gode kollegaer de sidste 5 år. Dette har medført vores fantastisk venskab.

Hvem er vi?

Curt: "Er født og opvokset på klippeøen Bornholm, hvor jeg også er uddannet. Jeg har mange års erfaring som frisør - både på Bornholm - i København & Lyngby. Glæder mig til at se nye som gamle kunder i min salon."

Heidi: "Er uddannet på Frederiksberg. Dejligt at vende tilbage til Frederiksberg efter over 20 år som daglig leder i et stort team. Glæder mig til at se nye som gamle kunder i min salon."

Hairloungecph by Curt & Heidis valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Hairloungecph by Curt & Heidi

Omsætning

734 tkr

Afkastningsgrad

23.38 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Hairloungecph by Curt & Heidi findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Hairloungecph ApS

CVR-nr:

41584386

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

960210 Frisørsaloner

Startdato:

12-08-2020

Ledelse/Administration
Curt Andersson

Adm. direktør

Heidi Zarp

Direktør

Heidi Zarp

Stifter

Proff logo
Alternative nummerformater

38878070

38 87 80 70

3887 8070

38 878 070