Om firmaet

Velkommen til en større forståelse for Reiki Healing i al almindelighed. Lær at leve i nuet, med indre ro og fornyet livsglæde. Sammen åbner vi op for kontakten til det spirituelle og sender dig videre ud på en spændende rejse...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 56 30...
Adresse

Skolevej 62

5690 Tommerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Healing by Chanell Healing, Tommerup, Assens - 1
Healing by Chanell Healing, Tommerup, Assens - 2
Healing by Chanell Healing, Tommerup, Assens - 3
Healing by Chanell Healing, Tommerup, Assens - 4
Healing by Chanell Healing, Tommerup, Assens - 5
Healing by Chanell Healing, Tommerup, Assens - 6

Om os

Velkommen til en større forståelse for Reiki Healing i al almindelighed. Lær at leve i nuet, med indre ro og fornyet livsglæde. Sammen åbner vi op for kontakten til det spirituelle og sender dig videre ud på en spændende rejse i personlig udvikling og spirituel vækst. Har du fået lysten og modet til at være kanal for den healende og universelle livsenergi, kan dette være dit næste skridt dertil. Uanset er du hjertelig velkommen til at gå på opdagelse på min hjemmeside – mit univers.

Jeg hjælper dig i balance

Jeg er Chanell Lianne Larsen, og mit møde med stress blev starten på en årelang uddannelse med fokus på Reiki Healing og meditation. Det er det afsæt, der i dag ligger til grund for mit firma Healing By Chanell, hvor det at hjælpe andre mennesker er blevet en stor del af mit liv.

Jeg vil gerne hjælpe dig videre på din livsrejse og med disse fantastiske redskaber, som meditation og Reiki Healing kan give dig. Om du blot ønsker mere energi, eller overskud i din hverdag, lider af fysiske, eller psykiske mén som fx stress, så er der hjælp at hente. Hjælp til selvhjælp og ikke mindst en uddannelse til at hjælpe andre på din vej.

Reiki Healing og meditation har skabt et solidt fundament for mig. Og dette stemmer så fint overens med min egen buddhistiske Nichiren Daishonin tro, eller rettere livsstil. Min interesse for meditation, healing og clairvoyance har udviklet sig over mange år og hvor i dag, det at hjælpe andre til at skabe et mere kærligt og afbalanceret liv, er blevet en vigtig del af mit liv. –

Kursister kommer fra hele Danmark

Jeg glæder mig over at have kursister fra hele Danmark.

Fælles er, at de er super motiverede og ønsker at gøre noget godt for dem selv og ikke mindst at kunne hjælpe andre efterfølgende.

Rigtig mange er allerede alternative behandlere og ønsker at lære Reiki Healing for netop at bruge universets energi og ikke sin egen.

Mange igen vælger at starte som behandler efter et endt forløb.

Uanset af hvilken grund er du velkommen.

Kursisterne siger:

Jeg vil lige dele min oplevelse af Healing by Chanell, med Jer (:-))

Jeg har for nylig afsluttet Reiki-3 (master)-kurset og vil bare sige at det varmt kan anbefales!

Jeg havde ALDRIG nogensinde forestillet mig at få de kræfter og indsigter i vores fysiske, psykiske og åndelige verden, som efter Chanell har indviet mig heri!

Pludselig går hele vores eksistentielle mening op for en.

De kræfter og teknikker man bliver udstyret med, overgår ens vildeste fantasi.

Chanell har virkelig evnen og kraften, til at få budskabet manifesteret i ens sjæl. Hendes utrolige søde og indlevende måde at formidle det faktum, at vores mening med livet ikke "kun" er vores fysiske tilstedeværelse, er noget helt specielt!

De redskaber, man får i værktøjskassen med Reiki 3, overgår enhver fantasi.

Alene det, at man FYSISK kan mærke tilstedeværelsen af de hjælpere som bliver kaldt ned, er en meget stærk oplevelse!

Så til alle dem, der læser dette:

Jeg ved godt at det koster lidt penge og en masse energi, men gør Jer selv den tjeneste at tage Reiki 3. Det er "lære for livet" og en indsigt i den spirituelle verden, som I ikke kunne have drømt om.

Og til Chanell:

Verden og universet ville have været meget fattigere uden DIG!

Så tusind, tusind tak!"

Knus fra Torben, Grevinge

"Et varmt og lærerigt kursus. Chanell er meget omfavnende og vis. 🙏❤️ - og helt nede på jorden."

Tinna Jensen

"Chanel Lianne Larsen er en utrolig dygtig underviser, meget nærværende og kærlig. Hun står i sit lys og har autentisk kraft!"

Nina Kaiser Hartvigsen

"Jeg tog reiki 1, og det var den bedste oplevelse."

Sonia Danila

"Dejlig kvinde - god energi"

Camillia Cathetina

"Det er få gange i livet, at tingene går op i en højere enhed, på den store klinge. Det gjorde det på skønnest vis, på dette kursus i Reiki healing.

Jeg er dybt taknemmelig.

Kan kun anbefales. Med stor kærlighed."

Søren Hegelund

"Jeg har fulgt 2 healingkurser hos Chanell; Reiki 1 og Reiki 2.

Jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger.

Chanell er et utroligt dygtigt, vidende, klogt og kærligt menneske.

hun guider, opmuntrer og følger vore (sine elevers) fremskridt hele vejen.

Altid parat til at give gode råd, at glædes over de oplevelser vi har med healing og hjælper os med at samle erfaring.

Chanell har givet mit liv et enormt løft og en tro på mig selv - langt udover hvad jeg forventede.

Jeg ønsker at andre skal opleve den samme udvikling som jeg har fået - det er stort :-)"

KH

Gitte.

"Kan på det varmeste anbefale dette kursus Chanells ro, positive energi og nærvær skaber et fantastisk rum for at lære hvad healing kan gøre både for dig selv og ikke mindst hvordan du kan hjælpe andre omkring dig.

Den indre ro jeg mærker når jeg healer mig selv er fantastisk - elsker at have fået et redskab til at gøre noget godt og kærligt for mig selv (og så er det bare skønt også at kunne hjælpe andre, der har brug for at mærke den healende energi )"

Anette Hansen

"Jeg deltog online live i Chanells reiki 2 kursus sammen med deltager, der var fysisk til stede. Og det fungerede bare SÅ godt. Energien var høj, og jeg kunne mærke, når jeg blev indviet og når vi fjernhealede på hinanden. På et tidspunkt fjernhealede vi alle på én person der ikke var i rummet, og energien blev virkelig stærk. Chanell har en dejlig personlighed, og jeg elsker hendes intuitive tilgang til reiki. Og så føltes det bare så rart og helende, når hun indviede. Selv igennem en skærm. Kan varmt anbefale Chanell."

Josefine Hentze

"Dit online kursus er nemt at forstå, dejligt inspirerende og perfekt at tage derhjemme når der ro og tid til det

Helt fantastisk materiale du har lavet... stor tak til dig Mange kærlige hilsner fra"

Lisbeth

"Kære Chanell

Jeg vil bare lige fortælle dig ,at jeg er så glad for jeg har gennemført dit online forløb i Reiki 1 Online .Hold da op hvor har det givet mig meget mere glæde , ro og energi i hverdag efter jeg er begyndt at selvheale . Det kan jeg slet ikke undvære mere. Min søvn er også blevet fantastisk. Jeg har ellers i flere år haft søvnproblemer

Der skal fra mig til dig lyde et kæmpe TAK

De kærligste hilsner"

Mai

"Kære Chanell

Tusind tak fordi du gav mig muligheden for at lære Reiki healing 1.

Jeg skal til video nummer 10 chakra læring.

Din stemme i videoerne og forklaring er jeg vild med, jeg får allerede så meget ud af det Og glæder mig til at fordybe mig i de næste videoer og lære mere"

Kh. Anita

Kunderne siger:

Jeg har fået healing af Chanell flere gange.

Chanell er dygtig og har stor viden og indsigt indenfor personlig udvikling. Hun er empatisk, nærværende og lyttende. Jeg giver Chanell min varmeste anbefaling."

Vinnii Rasmussen

"Havde én indre dialog med Chanell, kunne mærke energien i hele kroppen. Chanell er en enestående stærk healer og clairvoyant rådgiver. Der kom mange følelser i spil, men smerter i skulderen og nakken og ben er væk, så tusind tak Chanell, du har min varmeste anbefaling, i ønskes alle en dejlig dag derude i denne verden 😊👍❤️"

Pia Stenstrup

"Jeg kan klart anbefale healing ved Chanell. En fantastisk kvinde, som lynhurtigt får en til at føle sig tryg. Jeg kunne mærke, at jeg fik fornyet energi og overskud efter healingen - virkelig powerfull. En kæmpe anbefaling herfra, og det er ikke sidste gang jeg kommer hos Chanell."

Julie Jørgensen

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Healing by Chanell

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Healing by Chanell findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Living Vision Unique Dezign v/Chanell Lianne Larsen

CVR-nr:

14943471

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855900 Anden undervisning i.a.n.

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

10-10-2010

Ledelse/Administration
Chanell Lianne Esteban Larsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40563009

40 56 30 09

4056 3009

40 563 009