Om Hebe Rygcenter ApS

Vi tilbyder proffesionel behandling af lændesmerter, herunder diskusprolaps og iskiassmerter. Vi har stor erfaring med alle typer smerter stammende fra muskler og led, herunder alt lige fra hovedpine, øresten, nakkesmerter, bækkensmerter og til håndledssmerter Der er kort eller ingen ventetid på behandling, og det er nemt at komme til og fra klinikken, da der er gode parkeringsmuligheder på grunden.

Billedgalleri

  • Hebe Rygcenter ApS Kiropraktor, Skanderborg - 1
  • Hebe Rygcenter ApS Kiropraktor, Skanderborg - 2

Bedømmelser om Hebe Rygcenter ApS

Charlotte KrarupMouritzen

mere end et år siden

Jeg har slidgigt i nakken og har haft store smerter, som har forhindret mig i en masse dagligdags bevægelser.
Jeg har oplevet en yderst kompetent behandling - kiropraktor samt massør - der igennem et intensivt forløb har hjulpet mig af med smerter samt givet mig en række konkrete og brugbare værktøjer til at vedligeholde min nakke og ryg.
Jeg anbefaler Heberygcenter, både fordi jeg personligt har oplevet en forandring i min livskvalitet - men også fordi jeg oplever et engageret personale, der har mødt mig og mine behov på bedste vis.

Anne Vetter Poulsen

mere end et år siden

Jeg har valgt at give Hebe 5 stjerner, da jeg gennem forløbet hos dem, har mærket en tydelig forbedring i forhold til rygsmerter. Da jeg startede på forløbet havde jeg haft smerter i omkring et halvt år forinden, men de er kraftigt mindsket. Jeg har før gået hos en anden fysioterapeut, hvor lindringen kun var kortvarrig.
Hos Hebe udskriver de ikke en patient, når lindringen er opnået, men sørger for at lindringen bliver varig og ikke kun midlertidig.
De har derudover et meget imødekommende personale, der får en til at føle sig velkommen, hvilket kun er et plus.

Mads Nielsen

mere end et år siden

Ifølge undersøgelses rapporten skulle jeg have 6 behandlinger over 6-8 uger. Nu er der gået 22 uger og vel 20-25 behandlinger og problemet er der stadigvæk. Ved sidste behandling skulle massøren massere et bestemt punkt for at løsne men kunne slet ikke finde punktet og i sin desperation fik vedkomne trykket over det hele og har bare forværet situationen og de har ikke engang en tid før efter weekenden dvs 5dage til at rette op på det de lige har forsaget. Er desuden meget svært at få et tid efter 16 medmindre man booker 10-14 dage forud. Finder ny behandler fremover.

Svar til Hebe Rygcenters svar af 2012-10-18:

Det hele virker så flot og professionelt med den undersøgelsesrapport, men når man på ingen måde når de mål der er sat er den jo ubrugelig. Desuden havde i lagt jer fast på at den første undersøgelse af ryggen har været nok til at behandle, behandle og behandle og behandle uden at tjekke efterfølgende om der kunne være andre/flere ting galt hvilket har været en stor fejl. Og der virker lidt som om i har opfundet "evaluering" for at kunne trykke lidt ekstra på gebyr knapperne, det vil jo rent faktisk sige at i tager ekstra penge for at spørge ind til om man har fået det bedre, det er første gang jeg nogenside har oplevet det, og i er jo egentligt væsentlig dyrer end andre behandlere har jeg efterfølgende erfaret. Og til sidst vedrørende priser kan jeg egentlig ikke forstå, hvorfor man ikke kan få henvist et par øvelser hos kiropraktoren som vil afhjælpe ens problemer uden at skulle betale for endnu en konsultation, denne gang for at komme ind til jeres fysioteapeut, det har jeg da også lært efterfølgende man kan andre steder, også uden at skulle betale for endnu en konsultation. Massøren hos jer er super dygtig dog har hun ikke kunne afhjælpe problemerne da kiropraktoren ikke kunne sit håndværk. Og ellers er de søde mennesker ja men jeg betaler ikke for godt selskab men for at blive rask. Havde jeg nu bare kontaktet en ordentlig behandler til at starte med havde der været en større chance for at være 100% smertefri nu, samt have flere penge på lommen.

Svar fra virksomheden

Hej Mads

Først beklager jeg meget, at du har været utilfreds med forløbet her hos os.

Vi tager altid tilbagemeldinger meget seriøst da vi ønsker at forbedre os, hvor vi kan.

Jeg vil gerne kommentere lidt på dit indlæg., dog uden at gå i specifikke detaljer omkring det konkrete behandlingsforløb i dette forum.

Vores behandlingsrapport, som vi udarbejder individuelt tilpasset den enkelte situation, er et kvalificeret bud for et forventet forløb. Vi gør under gennemgangen af rapporten opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i det tilfælde, at man reagerer uventet på et behandlingsforløb, hvilket var tilfældet hos dig.

Ved uventet reaktion på en behandling med forværring til følge bestræber vi os meget på at tilse patienten samme dag eller senest dagen efter.
Et uheldigt sammentræf var i dit tilfælde, at begge kiropraktorer afholdt ferie i den givne uge, hvor du oplever forværring, hvorfor der var ventetid. Dette beklager vi naturligvis meget.

Mange hilsner
Hebe Rygcenter

Anonym bruger

mere end et år siden

Effektiv, omsorgsfuld behandling.
Jeg var meget tilfreds med forløbet.

Anbefales.

Michael Skov Nielsen

mere end et år siden

Når jeg kommer på Hebe, føler jeg mig altid meget velkommen. Personalet er altid imødekommende, og jeg finder dem utrolig kompetente.
Jeg har været igennem en knæopartion, hvor jeg har fået fjernet min ene menisk.
Mit behandlingsforløb har gjort, at jeg er kommet tilbage på arbejdsmarkedet meget hurtigt.

Elena

mere end et år siden

For 4 måneder siden fik jeg konstateret virus på balancenerven, troede "de" . . .
Men efter et besøg hos neurologen blev jeg opfordret til at kontakte en kiropraktor på grund af spændinger i nakken.
Her konstaterede man at jeg havde Øresten som påvirker menneskets balancesystem.
Efter nogle få behandlinger er jeg nu fri for min svimmelhed og har det nu rigtig godt igen.
Jeg kan varmt anbefale Hebe Rygcenter med deres ekspertise og professionelle behandling både fra kiropraktor Jens Kjærgaard samt kontorassistenternes side.
Så snart man træder ind i klinikken føler man straks at man er velkommen.

Alternative nummerformater

8880708088 80 70 808880 708088 807 080