Om firmaet

Vores team består fortrinsvis af superengagerede frivillige. Det er de frivilliges fortjeneste at vi kan tilbyde dig et fitnesscenter med mange muligheder både inden for holdtræning, bootcamps, events, outdoor, programlægning...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
48 80 69...
Adresse

Herlufsholm Alle 233

4700 Næstved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser
Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

HG Fitness Fitnesscenter, Næstved - 1
HG Fitness Fitnesscenter, Næstved - 2
HG Fitness Fitnesscenter, Næstved - 3

Om os

Vores team består fortrinsvis af superengagerede frivillige. Det er de frivilliges fortjeneste at vi kan tilbyde dig et fitnesscenter med mange muligheder både inden for holdtræning, bootcamps, events, outdoor, programlægning og meget meget mere.

Yderligere information

Vi ønsker at du træner optimalt og får den bedste effekt af din træning, så vi tilbyder naturligvis alle medlemmer en gennemgang af vores træningmaskiner – vi kan aftale en tid, når du melder dig ind.

Vi har plads til alle – og vi glæder os til en masse energiske, glade og sjove timer sammen med dig, både i vores træningsområder og i vores hyggelige cafe.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

HG Fitness

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra HG Fitness findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HG Fitness

CVR-nr:

42420433

Selskabsform

Forening

Selskabskapital

0

NACE-branche

949900 Andre organisationer og foreninger i.a.n.

Startdato:

28-05-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

48806989

48 80 69 89

4880 6989

48 806 989