Om Hilaris

Jeg har mere end 12 års erfaring med at hjælpe folk helt fri af angst og stress og andre personlige udfordringer. Med hypnose- og psykoterapi og coaching hjælper jeg dig med at opnå en ny og mere behagelig måde at være i livet på.

Yderligere information

Mit kerneområde er arbejdet med forløsning af angst og stress. Men jeg hjælper med alt, hvad der kunne virke som de mentale ”sten i skoene”, som sorg, spiseforstyrrelser, dårlige vaner og misbrug på forskellig vis, lavt selvværd og eksamensskræk m.v. Book en tid eller kontakt mig for en uforpligtende snak på tlf.: 60388782.

Hypnose og hypnoseterapi i København

Hypnose og hypnoseterapi er en effektiv og nem måde at blive fri af dårlige vaner, uhensigtsmæssige reaktioner og hæmmende adfærd. Hypnose virker dybere, end når du kun arbejder med ren samtaleterapi, og derfor virker hypnose og hypnoseterapi også hurtigere end ren samtaleterapi.

Vores sind deles op i to dele:

- Det bevidste sind er den del af sindet, vi bruger til at foretage bevidste handlinger. I vores daglige liv bruger vi det bevidste sind til at til at planlægge, udregne, indlære, analysere og forholde os til ting med. Og det er også her fornuften ligger.

Det bevidste sind fylder 5-10% af dit sinds aktiviteter.

- Det underbevidste sind står derimod for 90-95% af dit sinds aktiviteter.

Alt hvad du gennem tiden har oplevet, følt og sanset ligger lagret i din underbevidsthed og skabt de programmer, der danner grundlag for din reaktion og adfærd i livet.

I hypnose og hypnoseterapi bliver du talt ned i en behagelig afslappet tilstand. Næsten som om du er lige på nippet til at falde i søvn. I den tilstand er der lettere adgang til det, der ligger i din underbevidsthed. Her kan vi komme til at ændre de programmer, som har styret din adfærd og følelser på en måde, som ikke har gjort dig godt.

Og derfor er effekten af hypnose og hypnose ofte meget hurtigtvirkende og med langtidsvirkende effekt.

Du vil derfor ofte opleve i hypnose og hypnoseterapi kun at skulle komme ganske få gange, før du er helt fri af dine udfordringer. Det betyder, at du spares for mange timers pinefulde samtaler. Du slipper for at skulle arbejde hårdt på at lære at håndtere dine udfordringer, for du behøver med hypnose og hypnoseterapi ikke at skulle håndtere noget som helst. Forandringen sker i stedet dybt inde i underbevidstheden og sker ligesom af sig selv.

Stresscoaching

Stresscoaching er et forløb med en stresscoach, der hjælper dig med at komme fri af dine årsager til stress og arbejder sammen med dig om at skabe nogle rammer, som gør dig holdbar og levestærk i dit liv.

Dette gøres med samtaler, effektive værktøjer, mentale refleksionsopgaver og lavpraktiske øvelser, der alle er med til at synliggøre de bagvedliggende årsager til stressen samt lære dig at tackle dem.

Både de årsager, der er inden for din indflydelse – og dem der ikke er.

Vi kommer også ind og får afklaret og arbejdet med de ting, der er vigtige for dig, så du kan skabe en hverdag og et liv, der stemmer overens med det du ønsker at have og være.

En hverdag og et liv som du vil kunne nyde at være i, og ikke bare skal forsøge at overleve.

Stresscoaching hjælper stressramte til at blive stressfri igen – uanset om stressen har været arbejdsrelateret eller relateret til privatlivet.

I stresscoachingen opfatter vi dig som et helt menneske – dvs. at du ikke er delt op i to separate personligheder, hvor vi ”fixer” enten dit ”arbejds-jeg” eller dit ”private-jeg”. Du skal uanset, hvor problemerne er opstået, altid kunne fungere som et helt menneske.

Stress er ikke en sygdom men er en overbelastning af krop og psyke. Men med ganske let hjælp og gode værktøjer, kan du hurtigt komme oven på igen.

Fri af stress og med meget mere overskud og glæde.

Kurser og retreats

På mine kurser og retreats vil du blive ladet op med ny inspiration og indsigter i håndtering af nogle af livets udfordringer.

Mange af mine kurser og retreats handler om at slippe stressen og finde roen. Men der er mange måder at arbejde med dette emne på. Derfor vil du se mange alsidige kurser, som har hver deres tilgang til at opnå ro og oplevelsen af at have det godt.

Nogen af kurserne er mindre kurser på nogle få timer. Nogen vil løbe over nogle dage og måske over en weekend. Men der bliver også arrangeret spændende og inspirerende retreats, hvor vi tager helt væk fra det derhjemme i nogle dage, så du virkelig får mulighed for ordentlig fordybelse. Det kan være i Danmark et dejligt, fredeligt sted. Eller det kan være et lækkert sted i udlandet, hor der følger masser af forkælelse med. Nogle af mine kurser og retreats vil være yogakurser og yogaretreats.

Da mange af os mangler forbindelsen mellem kroppen og hovedet, er vi dårlige til at mærke efter, hvad der er godt for os, og hvad der er knapt så godt for os. Og stress og uro ofte foregår i hovedet, men påvirker hele kroppen. Yoga kan genskabe den forbindelse med mellem kroppen og hovedet, så vi igen kan mærke, hvad det er, der foregår inden i os.

Og hvor vi skal sige til og fra. En stor hjælp til både at forebygge og slippe stress og andre ubehagelige tilstande.

Som nævnt vil det gennemgående tema være at finde ro. Men med det som endemål er der masser af relevante og spændende emner at arbejde med, som kan gøre dig klogere, gladere, mere afklaret – eller bare rigtigt godt tilpas. Der vil løbende blive udbudt nye kurser og retreats inden for de mange inspirerende og motiverende emner.

Billedgalleri

  • Hilaris Psykologisk rådgivning, København - 1
  • Hilaris Psykologisk rådgivning, København - 2
  • Hilaris Psykologisk rådgivning, København - 3
  • Hilaris Psykologisk rådgivning, København - 4
  • Hilaris Psykologisk rådgivning, København - 5
  • Hilaris Psykologisk rådgivning, København - 6

Hilaris, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Hilaris v/Kate Bibi Mohadjer

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-09-2011

CVR-nr:

32252370

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning, 869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Kate Bibi Mohadjer

Fuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

6038878260 38 87 826038 878260 388 782