Om Hjertets Vej

Klinikken tilbyder flere forskellige behandlingsformer. Akupunktur, øreakupunktur, zoneterapi, healing, clairvoyance, regressions- og indre barn terapi, samt kurser i meditation og selvudvikling. Jeg har arbejdet på fuld tid med ovenstående siden 1996. Her på klinikken er det hele mennesket som er i fokus, da både krop, føelser, tanker og ånd har indflydelse på sygdom og sundhed. Når du kommer her, starter behandlingen med en samtale og en undersøgelse af ex. puls, tunge, øre m.m efter Kinesisk praktis. Derefter vurderes hvilken behandling, du har brug for. Jeg er akupunktør, zoneterapeut, healer og regressionsterapeut. Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører PA og RAB registreret indenfor akupunktur. Tilskud til akupunktur ved Sygeforsikringen Danmark

Om Camilla Strand

Mit navn er Camilla Strand, og jeg er indehaver af klinikken ”Hjertets Vej” i Odense C.

Jeg er medlem af PA (Praktiserende Akupunktører) og registreret behandler (RAB) indenfor akupunktur.

Klinikken åbnede i 1996 og jeg tilbyder behandlingsformerne akupunktur, øreakupunktur, zoneterapi, massage, healing, regressions- og indre barn terapi samt kurser i meditation og selvudvikling.

En behandling her starter med en samtale om dine symptomer og om hele din livssituation i øvrigt. Mit udgangspunkt er, at krop og psyke hænger sammen.

Skal du have akupunktur, undersøger jeg din tunge og puls, da det er vigtige diagnoseredskaber i kinesisk sygdomsbehandling. Dernæst undersøges ofte også ryg, skuldre og nakke for at afgøre om dine symptomer kommer herfra. Af og til gennemgår jeg desuden dine fødder for at bekræfte det, jeg har fundet. Fødderne er et godt diagnoseredskab og giver også mulighed for behandling af mange lidelser.

Først når disse undersøgelser er afsluttet, kommer jeg med et forslag til behandling, som godt kan være en kombination af flere behandlingsformer. Behandling af dine symptomer/problemer involverer ofte livsstilsændringer i din hverdag f.eks. kostændring, motion, løsning af konflikter på arbejdet eller hjemme m.m.

Det er vigtigt, at der også gøres noget ved årsagerne for at få det bedste resultat af behandlingen.

Billedgalleri

  • Hjertets Vej Akupunktør, Odense - 1
  • Hjertets Vej Akupunktør, Odense - 2

Hjertets Vej, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

HJERTETS VEJ/ CAMILLA STRAND

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-05-1996

CVR-nr:

19229939

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Camilla Schougaard Strand

Fuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Hjertets Vej

annie dons andersen

mere end et år siden

Hjertets Vej er et fantastisk sted at komme. Klinikken emmer af positiv energi, og Camilla Strand er en særdeles kompetent og dejlig behandler.
Hun har gennem årene hjulpet mig med mange forskellige ting, både fysiske og psykiske.
Kan varmt anbefale alle at få behandling hos hende!!

Kategorier

Alternative nummerformater

6614014566 14 01 456614 014566 140 145