Om firmaet

Klinikken tilbyder flere forskellige behandlingsformer. Akupunktur, øreakupunktur, zoneterapi, healing, clairvoyance, regressions- og indre barn terapi, samt kurser i meditation og selvudvikling. Jeg har arbejdet på fuld tid...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
66 14 01...
Adresse

Bangs Boder 18-20

5000 Odense C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Klinikken tilbyder flere forskellige behandlingsformer. Akupunktur, øreakupunktur, zoneterapi, healing, clairvoyance, regressions- og indre barn terapi, samt kurser i meditation og selvudvikling. Jeg har arbejdet på fuld tid med ovenstående siden 1996. Her på klinikken er det hele mennesket som er i fokus, da både krop, føelser, tanker og ånd har indflydelse på sygdom og sundhed. Når du kommer her, starter behandlingen med en samtale og en undersøgelse af ex. puls, tunge, øre m.m efter Kinesisk praktis. Derefter vurderes hvilken behandling, du har brug for. Jeg er akupunktør, zoneterapeut, healer og regressionsterapeut. Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører PA og RAB registreret indenfor akupunktur. Tilskud til akupunktur ved Sygeforsikringen Danmark

Om Camilla Strand

Mit navn er Camilla Strand, og jeg er indehaver af klinikken ”Hjertets Vej” i Odense C.

Jeg er medlem af PA (Praktiserende Akupunktører) og registreret behandler (RAB) indenfor akupunktur.

Klinikken åbnede i 1996 og jeg tilbyder behandlingsformerne akupunktur, øreakupunktur, zoneterapi, massage, healing, regressions- og indre barn terapi samt kurser i meditation og selvudvikling.

En behandling her starter med en samtale om dine symptomer og om hele din livssituation i øvrigt. Mit udgangspunkt er, at krop og psyke hænger sammen.

Skal du have akupunktur, undersøger jeg din tunge og puls, da det er vigtige diagnoseredskaber i kinesisk sygdomsbehandling. Dernæst undersøges ofte også ryg, skuldre og nakke for at afgøre om dine symptomer kommer herfra. Af og til gennemgår jeg desuden dine fødder for at bekræfte det, jeg har fundet. Fødderne er et godt diagnoseredskab og giver også mulighed for behandling af mange lidelser.

Først når disse undersøgelser er afsluttet, kommer jeg med et forslag til behandling, som godt kan være en kombination af flere behandlingsformer. Behandling af dine symptomer/problemer involverer ofte livsstilsændringer i din hverdag f.eks. kostændring, motion, løsning af konflikter på arbejdet eller hjemme m.m.

Det er vigtigt, at der også gøres noget ved årsagerne for at få det bedste resultat af behandlingen.

Bedømmelser

annie dons andersen

Mere end et år siden

Hjertets Vej er et fantastisk sted at komme. Klinikken emmer af positiv energi, og Camilla Strand er en særdeles...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Hjertets Vej

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Hjertets Vej findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HJERTETS VEJ/ CAMILLA STRAND

CVR-nr:

19229939

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

01-05-1996

Ledelse/Administration
Camilla Schougaard Strand

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

66140145

66 14 01 45

6614 0145

66 140 145