Om Holm Begravelser Odense

Vi tager os af de mange praktiske opgaver. Det ligger os på sinde, at du midt i sorgen over én af dine kæres død aflastes for så mange praktiske problemstillinger som muligt. Det vil sige, at vi ud over handlingen tager os af de mange administrative opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Vi sørger også for, at du får de tilskud, som du er berettiget til. Vi har stor erfaring med borgerlige begravelse, hvor der ikke er en præst til stede.

Vores opgaver

- Formidling af kontakter

Kontakt til præst, kirkegård, kirkegårdskontor for at fastlægge højtideligheden.

- Nødvendige papirer

Udfærdigelse af alle nødvendige papirer i forbindelse med dødsfaldet.

- Dødsannoncer

Vi hjælper med udformning af dødsannoncer og indrykker efter aftale i de relevante medier.

- Kiste og ilægning

Vi sørger for alt det fornødne med levering af kiste til dødsstedet, iklædning og ilægning (evt. sammen med de pårørende) samt kørsel til kapel. Skal afdøde iklædes eget tøj, vil det være en fordel at medbringe det til samtalen.

- Udsyngning

Ofte arrangerer vi en lille, smuk andagt, en såkaldt udsyngning. Vi samles om afdødes kiste, åben eller lukket, og vi forestår at der synges et par salmer og beder fadervor sammen med jer.

- Selve begravelsen

Vi kan sørge for blomsterkørsel, vi er behjælpelige med at bestille evt. trykte salmer, bestille mindesammenkomst og traktement. Vi kan også sørge for at viderebringe en taksigelse til de fremmødte samt invitere til efterfølgende sammenkomst.

- Relevante attester

Selvfølgelig sørger vi også for alle relevante attester bliver fremsendt, at der søges begravelseshjælp, kontakter fagforening, sygesikring Danmark mv. for evt. tilskud til begravelsen.

- Første vejledning om boets behandling

Vi kan give en førstehånds vejledning omkring skifteret samt boets behandling i overgangsperioden. Ved den første samtale vil vi dog helst ikke fylde de efterladte med alt for mange faktuelle økonomiske og juridiske oplysninger, i den smertelige situation det er at stå med tabet af en af sine kære.

Holm Begravelser Odenses valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Holm Begravelser Odense Bedemand, Odense - 1
  • Holm Begravelser Odense Bedemand, Odense - 2
  • Holm Begravelser Odense Bedemand, Odense - 3
  • Holm Begravelser Odense Bedemand, Odense - 4

Holm Begravelser Odense, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-