Om House of Mind

Jeg har stor respekt for det enkelte menneske og dets værdier. Jeg møder mine medmennesker der hvor de er, uden fordomme.Jeg ønsker at skabe et rum hvor der er tillid, tryghed og diskretion. Hvor det enkelte menneske er i centrum.

Psykoterapeut

Her hos House of Mind brænder jeg naturligvis for at øge trivslen blandt borgere fra Bramming, Esbjerg og Varde omegn. Én af de terapiformer, som jeg oplever har rigtig stor effekt, er psykoterapi. Psykoterapi er en anerkendt form for samtaleterapi, hvor det første skridt er at identificere dine symptomers bagvedliggende og uhensigtsmæssige mekanismer, mønstre og dynamikker. Når vi sammen har identificeret disse, handler det om at ændre dem gennem f.eks. konkrete værktøjer og løbende samtaler – alt sammen i dit tempo – selvfølgelig.

Starten på løsningen psykoterapeut

Psykoterapi er ikke bare psykoterapi. Med andre ord, har terapiformen forskellige grene, ligesom den enkelte psykoterapeut har sine egne ekspertområder. Derudover er alle mennesker som bekendt forskellige, så der er naturligvis mange faktorer på spil, når snakken falder på psykoterapi. Ligesom med alle andre terapiformer, er psykoterapi langt hen ad vejen også et spørgsmål om, om du trives og føler dig tryg i relationen til din terapeut. Jeg har mange års erfaring med psykoterapi, og igennem årene har jeg mødt et hav af forskellige mennesker med vidt forskellige problemer og behov. Alle har de været deres egne, men fællesnævneren er naturligvis, at psykoterapi har været starten på løsningen.

Billedgalleri

  • House of Mind Mindfulness, Esbjerg - 1
  • House of Mind Mindfulness, Esbjerg - 2
  • House of Mind Mindfulness, Esbjerg - 3
  • House of Mind Mindfulness, Esbjerg - 4

House of Mind, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnHouse of Mind
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:03-03-2014
CVR-nr:35553207
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n., 855900 Anden undervisning i.a.n.

Ledelse/Administration

Ryan Dall LyhneFuldt ansvarlig deltager