Om HuskMor

1:1 Fysioterapi til gravide og mødre - God tid og trygge omgivelser hjemme hos dig. Jeg kommer med ro og nærvær, og går først igen, når du har fået svar på dine spørgsmål, og der er lagt en individuel plan for din behandling. Jeg har glædet mig til at møde dig, og der sidder aldrig en og venter på den anden side af døren. Det handler kun om dig, og der er tid til en god snak om det, der fylder hos dig, inden vi går i gang med den fysioterapeutiske undersøgelse og behandling.

Yderligere information

HuskMor er den eneste på Sjælland, der tilbyder gyn.obs.fysioterapi som hjemmebehandling.

Jeg ønsker for alle kvinder, der går rundt med underlivsgener, at de får det undersøgt, så der kan blive lagt en individuel plan for behandling, og de kan komme videre med livet. Det påvirker livskvaliteten negativt at undertrykke en bekymring, og det sætter sig ofte som ondt i maven, hovedpine, kæbespændinger, overfladisk vejrtrækning, humørsvingninger, etc.

Når jeg kommer hjem til dig, har jeg glædet mig til at møde dig, og jeg bliver så længe, der er behov for det. Du er ikke bare et nummer i rækken, og der sidder ikke en og venter på den anden side af døren. Jeg tilbyder hjemmebehandling, så du er i trygge omgivelser, og kun skal investere den tid, besøget tager.

Det er altid muligt at lindre underlivsgener, og i de fleste tilfælde skal der kun 2-3 behandlinger til i løbet af 2-3 måneder. Allerede efter en måneds tid vil du kunne mærke en positiv effekt.

HuskMor opfordrer til at prioritere dig selv, hvis du oplever gener fra underlivet. Det er godt givet ud at bruge lidt tid på dig selv, især når du snart skal tage dig af et lille menneske.

Billedgalleri

  • HuskMor Fysioterapeut, Allerød - 1
  • HuskMor Fysioterapeut, Allerød - 2

HuskMor, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnHuskMor
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:08-03-2021
CVR-nr:42193968
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869020 Fysio- og ergoterapeuter

Ledelse/Administration

Louise Hein SommerFuldt ansvarlig deltager