Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
57 67 46...
Adresse

Sleipnersvej 23

4100 Ringsted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Lignende virksomheder i nærheden

C.R. Steglich & Co. A/S

Islandsgade 38

Accon Fdp ApS

Baldersbuen 8

Teknisk Agentur A/S

Naverland 26

Om os

Husted emballage er en af Danmarks mest velassorterede leverandør af emballage og forsendelsesprodukter. Vi tilbyder dig en nem måde at bestille emballage og forsendelsesprodukter i en god kvalitet til lave priser. Vi har i gennem 30 år oparbejdet en stor erfaring i design og levering af indpakning og emballage på et meget højt niveau. Og har erfarne konsulenter, designere og øvrige medarbejdere der altid er parate til at yde vores kunder den optimale vejledning til en totalløsning på emballagesiden. Vort store standard sortiment indenfor butiks emballage og forsendelses emballage giver næsten ubegrænsede muligheder indenfor disse områder. Vi kan nu levere 9.500 varenumre fra lager. Udover butiksemballage tilbyder vi også emballage, pakke materiale og forsendelsesemballage, Og ønsker du dit eget logo på, så tilbyder vi også det. Husted emballage er kendt for kvalitets emballage til lave priser og sit høje service niveau til gavn for vore mange kunder.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

57674640

57 67 46 40

5767 4640

57 674 640