Om Hvidbjerg Vinduet

Miljø- og energirigtige vinduesløsninger i plast og træ/alu. Hvidbjerg Vinduet har i mere end 30 år sat kvalitet og design øverst på dagsordenen. Hos os går innovation og ny teknologi hånd i hånd med gedigent dansk håndværk. Alle Hvidbjerg Vinduets produkter fremstilles på egne fabrikker i Danmark, er CE-mærket og kvalitetscertificeret i henhold til DVC. Hvidbjerg Vinduet er medlem af VinduesIndustrien og omfattet af VinduesIndustriens garantiordning.

Supplerende oplysninger

Dansk kvalitet - dansk håndværk

Med over 30 år på det danske vinduesmarked ligger der vægt bag ordene, når vi lover bæredygtige løsninger til byggeriet.

Kvalitet, design og god service er en mærkesag for os. Hos Hvidbjerg Vinduet går innovation og ny teknologi hånd i hånd med gedigent håndværk, og vi er konstant på forkant med udviklingen indenfor miljø- og energirigtige vinduesløsninger i plast og træ/alu.

Hvidbjerg Vinduet er en ordreproducerende virksomhed med et moderne og fleksibelt produktionsapparat, der gør os i stand til at levere kunde-tilpassede løsninger til ethvert byggeri.

Alle Hvidbjerg Vinduets produkter, som fremstilles på egne fabrikker i Danmark, er CE-mærket og kvalitetscertificeret i henhold til DVC (Dansk Vindues Certificering). Hvidbjerg Vinduet er endvidere omfattet af VinduesIndustriens garantiordning.

Vinduesløsninger til ethvert byggeri

Vores produkter tilgodeser både et funktionelt og æstetisk behov, og vi tilbyder et væld af muligheder, der passer til alle typer af huse. Aluminium ude - træ inde, plast med høj isolerings evne, lavenergiglas som standard, slanke, klassiske profiler der sikrer maksimalt lysindfald.

Everluxx Plus® er den nye generation af plastvinduer med en helt suveræn isoleringsevne. Sammen med Everluxx Classic®, ligeledes i miljøvenligt plast, og Alux® i træ/alu, udgør de et stærkt tre-kløver, hvor miljø, design og kvalitet står øverst på listen over fordele.

Professionel rådgivning og kundeservice

Vores kundeservice består af et velfungerende team. Vi har salgskonsulenter i hele Danmark, som sammen med vores store net af forhandlere er parate med rådgivning ved konkrete projekter.

Derudover sørger resten af vores dygtige og engagerede medarbejderstab for at dit valg af Hvidbjerg Vinduet, som seriøs og professionel leverandør, bliver indfriet.

Kontakt os, eller en af vores forhandlere, så vi kan finde den perfekte løsning til netop dit projekt.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Hvidbjerg Vinduet Døre, vinduer - Fremstilling, Struer - 1
  • Hvidbjerg Vinduet Døre, vinduer - Fremstilling, Struer - 2
  • Hvidbjerg Vinduet Døre, vinduer - Fremstilling, Struer - 3

Hvidbjerg Vinduet, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

HVIDBJERG VINDUET A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

01-01-1993

CVR-nr:

17010344

Selskabskapital

5000000

Omsætning

-

NACE-branche

162300 Fremstilling af bygningstømmer og snedkeriartikler i øvrigt, 467310 Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer, 222300 Fremstilling af bygningsartikler af plast

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Claus Arberg

Bestyrelsesformand

Hans-Peter Meyer

Bestyrelsesmedlem

Søren Walther Olsen

Bestyrelsesmedlem

Johannes Volker Harbs

Stifter

Jørgen Kristen Gram Holst

Stifter

Karl Ove Pedersen

Stifter

Steffen Ebdrup

Viser 4 af 7

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

41 339 tkr

Afkastningsgrad

10,04 %

Antal ansatte

175