Om Hvidsten Kro

Hvidsten Kro er en gammel, kongelig priviligeret kro, der blev bygget i 1634 og er en af landets ældste kroer. Den har været i familiens eje siden 1884 og vi er i dag 4. generation, der driver kroen videre. Kom og oplev den historiske og hyggelige atmosfære i og omkring kroen. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en frokost, jeres næste selskab eller måske lidt kaffe og kage en søndag.

Billedgalleri

  • Hvidsten Kro Kroer, Randers - 1
  • Hvidsten Kro Kroer, Randers - 2
  • Hvidsten Kro Kroer, Randers - 3
  • Hvidsten Kro Kroer, Randers - 4
  • Hvidsten Kro Kroer, Randers - 5
  • Hvidsten Kro Kroer, Randers - 6

Hvidsten Kro, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnHVIDSTEN KRO V/SØREN KJUL FIIL PAETCH
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-02-1999
CVR-nr:21420735
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche561010 Restauranter

Ledelse/Administration

Søren Kjul Fiil PaetchFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Hvidsten Kro

Ellen og Mejner

mere end et år siden

Vil var på kroen på vores 30 års bryllupsdag, alt var som forventet, vil startede med eftermiddagen kaffe, der var fulde huse, men vil fik ret hurtig, vi bestilte bord til aften, super aftensmad, vil tog derefter en overnatning, spændende at overnatte uden det skal være super luxus, så værelserne svarede til kroen, super. Så efter en god nats søvn, fik vil en super morgenmad. Super betjening, alle var villige til at svare på de spørgsmål vil havde. Alt i alt en super bryllupsdages ophold.

P.E. Bjerregaard

mere end et år siden

Æggekage
Vi var 4 personer på Hvidsten kro den 21-08-2011 og bestilte æggekage.
Tjeneren kom med en æggekage til 3 personer og undskyldte og sagde vi kunne få en mere til 1 person.Dette afslog vi dog.Det viste sig senere at æggekagen var brændt på og smagte brændt , hvilket vi påtalte overfor tjeneren.Tjeneren kontaktede kokken i køkkenet og kom tilbage med beskeden at det var fordi at det var nødvendigt for at få den til at bruse op.Vi har flere gange fået æggekage på kroen uden at den var sort under bunden