Om Ib Pedersen

Tømrer- og Snedkerfirmaet Ib Pedersen er en moderne virksomhed med veluddannede medarbejdere, der leverer et gedigent, stykke håndværksmæssigt arbejde. Enhver opgave håndteres med største omhu og professionalisme uanset størrelse. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi udfører udover almindeligt tømrer- og snedkerarbejde, også specialopgaver efter ønske og behov, så det passer til jeres hjem og stil.

Generel beskrivelse

Tømrer- og Snedker Ib Pedersen har mange års erfaring indenfor alt, hvad der vedrører tømrer- og snedkerarbejde. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri og renoveringsopgaver samt snedkeri i specialordre.

Tømrer- og Snedkerfirmaet Ib Pedersen udfører alle typer arbejder, lige fra enkeltopgaver til omfattende totalrenoveringer. Både små og storer opgaver løses professionelt. Tilrettelæggelse og styring er effektiv.

Vi har desuden eget snedkerværksted, det sikrer et rationelt flow i processen og er med til at holde omkostningerne nede. Snedkerværkstedet beskæftiger sig blandt andet med fremstilling af køkkener, trapper, radiatorskjulere, lister og profiler, samt døre og vinduer efter specialmål.

Ib Pedersens valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Ib Pedersen Tømrer, Odense - 1
  • Ib Pedersen Tømrer, Odense - 2
  • Ib Pedersen Tømrer, Odense - 3
  • Ib Pedersen Tømrer, Odense - 4

Ib Pedersen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Tømrer-snedkerfirmaet Ib Pedersen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-08-2007

CVR-nr:

30646649

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Ib Dennis Pedersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-