Om firmaet

Har du brug for terapi er jeg et oprigtigt, hjerteligt og rummeligt menneske og en seriøs, veletableret psykoterapeut med et solidt erfaringsgrundlag. Jeg har privat praksis i Fredensborg og den er åben for alle, der vil lindre...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 52 45...
Adresse

Stationsvej 7, st., st. sal.

3480 Fredensborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:30 - 21:30

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Har du brug for terapi er jeg et oprigtigt, hjerteligt og rummeligt menneske og en seriøs, veletableret psykoterapeut med et solidt erfaringsgrundlag. Jeg har privat praksis i Fredensborg og den er åben for alle, der vil lindre deres smerte, løse deres problemer eller realisere deres drømme. Ring så vi kan aftale en tid.

Supplerende oplysninger

Mit navn er Jette Havgry og jeg er glad for at kunne byde dig velkommen som klient i min private praksis her i Fredensborg, et naturskønt område i Nordsjælland.

Jeg giver individuel psykoterapi, parterapi, familieterapi og gruppeterapi i dejlige og sjælfulde omgivelser. Derudover tilbyder jeg intensiv terapi, når der er brug for ekstra tid - enten fordi du gerne vil nå langt på en dag eller fordi processerne kræver lidt ud over det sædvanlige.

ID Psykoterapeut Jette Havgry MPFs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

ID Psykoterapeut Jette Havgry MPF

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra ID Psykoterapeut Jette Havgry MPF findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ID Psykoterapeut Jette Havgry

CVR-nr:

25227190

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-01-2008

Ledelse/Administration
Jette Havgry

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

26524518

26 52 45 18

2652 4518

26 524 518