Om firmaet

Kom og oplev det helt nye og topmoderne ICV - i hjertet af Vendsyssel. Vi ønsker at være vendelboernes foretrukne mødested - vi har det hele på et sted, vandrehjem/hotel, sportscafe, motion og sundhed, sport og events, kursus...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 98 15...
Adresse

Stadionvej 17

9760 Vrå

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

5:00 - 23:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Kom og oplev det helt nye og topmoderne ICV - i hjertet af Vendsyssel. Vi ønsker at være vendelboernes foretrukne mødested - vi har det hele på et sted, vandrehjem/hotel, sportscafe, motion og sundhed, sport og events, kursus og konference samt mad i og ud af huset - velkommen.

ICV ADD Travel & træningslejr

På IC-Vendsyssel sørger vi for at I kan have fuld fokus på træning og kampe - Vi klarer alt det praktiske for dig. Vi kan lave den perfekte træniningslejr for jer i vores flotte idrætscenter. Her har vi 2 haller, kunstgræsbane og flere græsbaner. I kan spille squash eller bruge vores moderne fitness center.

I vores dejlige 14 værelser kan der være op til 5 personer i hver, og der er bad og toilet på alle sammen. Det er top madresser og senge som giver garanti for god restitution. Sidst, men ikke mindst leverer vores dygtige køkkenpersonale kvalitetsmad som søger for at energidepoterne bliver fyldt op igen.

ICV-add travel - Vi har vores eget rejseagentur

Vi har faktisk vores eget rejseagentur - det betyder vi kan hjælpe jer med alt ligefra transport, arrangere kampe, ophold og meget mere. Det gør vi selvfølgelig til til IC-Vendsyssel, og også til andre steder i Danmark, Tyskland, Polen, Spanien, ja hvorhen du ønsker at tage hen.

Idrætscenter Vendsyssels valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Idrætscenter Vendsyssel

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

51

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Idrætscenter Vendsyssel findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Idrætscenter Vendsyssel

CVR-nr:

28791216

Selskabsform

Forening

Selskabskapital

0

NACE-branche

931100 Drift af sportsanlæg

561020 Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

28-09-1970

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

98981592

98 98 15 92

9898 1592

98 981 592