Om firmaet

Intersped ApS er et privatejet transportfirma, hvis speciale er en landsdækkende overnight express - en transportservice, hvor vi leverer import og afhenter til export. Gennem vort eget nationale system og i samarbejde med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 58 85...
Adresse

Ådalen 9

6600 Vejen

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Intersped ApS er et privatejet transportfirma, hvis speciale er en landsdækkende overnight express - en transportservice, hvor vi leverer import og afhenter til export. Gennem vort eget nationale system og i samarbejde med velorganiserede udenlandske systemer garanteres sikker og hurtig transportafvikling til rimelige priser. Udover express service tilbyder vi ligeledes kurerkørsel, distribution, generel spedition, logistik og picking/packing.

Produkter

Vi tilbyder export af forsendelser ud af Danmark af disse produkter:

- Natexpress

- Dagsexpress

- Expresspack

Generel beskrivelse

Vores speciale har fra starten været en landsdækkende "samme dags" express-service, der samtidigt er basis for vores overnight-express-service hvor vi leverer import, og afhenter til export.

Levering i Danmark sker som hovedregel hverdage inden kl. 12.00, og kun i randområderne indtil kl. 14.00. Afhentning til export sker typisk i tidsrummet 12.00 til 15.00 alt efter afsenders beliggenhed.

Derudover præsterer vi bl.a. også kurerkørsel, distribution, generel spedition, lagerforretning og picking/packing. For en uddybning af alle vore muligheder henvises til menuen under produkter.

Tre begreber har altid været centrale i Intersped ApS: personlighed, pålidelighed og præcision. Vi mener, at vore kunder har krav på den service, man som kunde bør kunne forvente af sin transportør.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Intersped ApS

Omsætning

2 462 tkr

Afkastningsgrad

21.98 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Intersped ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

INTERSPED ApS

CVR-nr:

13833591

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

522920 Speditører

Startdato:

01-01-1990

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75588588

75 58 85 88

7558 8588

75 588 588