Om firmaet

Isokvik Isolering er en professionel isoleringsvirksomhed med over 40 års erfaring indenfor efterisolering, hulmursisolering, og teknisk isolering af industrianlæg i alle klasser. Vi sætter kundens ønsker og behov meget højt....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
50 30 49...
Adresse

Michael Andersen

Vordingborgvej 173A

4682 Tureby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Isokvik Isolering er en professionel isoleringsvirksomhed med over 40 års erfaring indenfor efterisolering, hulmursisolering, og teknisk isolering af industrianlæg i alle klasser. Vi sætter kundens ønsker og behov meget højt. Vores håndværkere er skolet til at udføre lidt ekstra uden beregning, hvis de ser småskader på f.eks. murværk mm. Vi er autorisserede Rockwool indblæsere og medlem af Indblæsernes Garantifond, som garanterer dig høj kvalitet til fornuftige priser.

Energirådgivning til alle

Vores energivejleder og bygningskonstruktør tilbyder at tage ud og gennemgå bygninger for potentielle energioptimeringer på hele Sjælland. Vi rådgiver både private og erhverv, så lige meget om du har en privatbolig eller en erhvervsbygning, kan du roligt kontakt Isokvik Isolering for energirådgivning.

Normalt får man en energikonsulent ud for at sætte energimærke på ens bygning. Derefter kommer der løsningsforslag til, hvad man kan optimere. Der kommer også en estimeret pris på arbejdet og en estimeret tilbagebetalingstid, samt en konklusion af hvilket energimærke man kan opnå.

Hos Isokvik Isolering vil vi gøre op med de gamle normer om, at man skal igennem ingeniører og derefter håndværkere for at få fastsat en reel pris på optimeringen. Og når man så har fundet håndværkeren, skal man også betale til byggeledelse m.m.

Kontakt os for energirådgivning lige meget, om bygningen ligger i København, Ringsted eller Næstved – ring på 21 25 06 52. vi har mere end 40 års erfaring og er altid klar til at byde den bedste rådgivning til dit næste projekt.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Isokvik Isolering ApS

Omsætning

4 881 tkr

Afkastningsgrad

8.04 %

Antal ansatte

11

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Isokvik Isolering ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ISOKVIK.ISOLERING ApS

CVR-nr:

34046832

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Startdato:

07-11-2011

Ledelse/Administration
Ulrik Sejersdal Nielsen

Bestyrelsesformand

Henrik Winther Karlsen

Bestyrelsesmedlem

Peter Sylvest Andersen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

50304949

50 30 49 49

5030 4949

50 304 949