Om Jette Suzana Harder

Jeg har siden 1993 lært mange forskellige massage teknikker. Dybde-, idræts-, bindevæv- og ansigts massage, som jeg tidligere har anvendt i klinikken. Disse teknikker har jeg i min "værktøjs kasse" selvom jeg nu arbejder med SIT - Stukturel Integrations Terapi / Rolf Metoden som kropsbehandlinger og ALT - Ansigts Løftnings Teknik som ansigtsbehandlinger. Hvis det er nødvendigt at få vækket vævet, ved jeg det kan lade sig gøre, ved at tage mere ved.

Mere om Jette Harder

Jeg har lavet et tilsvarende SIT forløb til hunde og heste. Også dyrene har brug for hjælp til at få en bedre kropsholdning, så de kan fungere bedre. Desuden underviser jeg i SIT til både mennesker og dyr.

Generel beskrivelse Jette Harder

Er du træt af behandlinger, der ikke virker, så hjælpe SIT til at forbedre kropsholdningen og derved fjerne op til 70 % af dine skavanker.

Jeg har gennem årene oplevet at skulle arbejde på fødder eller inderlår, for at fjerne hovedpine og nakke smerter. Alt hænger sammen. Det handler om at kunne se, hvad der skal arbejdes med, for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Jette Suzana Harders valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Jette Suzana Harder, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Akadem. SIT2you Harder

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

06-01-1993

CVR-nr:

16633747

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869020 Fysio- og ergoterapeuter

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Jette Suzana Freydis Harder

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-