Om JM Anlæg Og Haveservice ApS

Haveservice, ejendomsservice, træfældning og flisebelægning i Varde nær Esbjerg. Vi tager imod store som små opgaver. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder. Vi tager imod store som små opgaver. Finder du ikke lige netop den service, som du søger, beskrevet her, er du stadig meget velkommen til at kontakte os. Vi prøver altid at finde en god løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores samarbejde.

Skræddersyede løsninger

Vores kunder har alle forskellige behov, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger med udgangspunkt i hver enkelte kundes ønsker. Inden vi går i gang, forventningsafstemmer vi med dig, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig? Det skal du ikke bekymre dig om. Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut. Du er i trygge hænder hos os.

Højeste kvalitet

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du forvente løsninger i høj kvalitet – hver gang. Vores ansatte har de rette kompetencer til at udføre den opgave, som du hyrer os til, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

God service

Udover god kvalitet kan du forvente fremragende service, når du lader os stå for din opgave. Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Vi guider dig gennem forløbet fra start til slut, og du er altid velkommen til at spørge, hvis du har det mindste spørgsmål.

Flisebelægning i mange forskellige materialer​

Hos Jørns Haveservice tilbyder vi blandt andet lægning af fliser, sten, hårdt brændt tegl og betonfliser.

Vi løser mange forskellige former for flisearbejde for private og erhvervskunder i Esbjerg, Nørre Nebel, Varde og andre omkringliggende områder. Skal vi også hjælpe dig med din flisebelægning?

Foruden belægningsarbejde tilbyder vi også at beskære kanterne langs fliserne med en særlig maskine, der er specielt egnet til formålet. Derved slipper du selv for det tidskrævende arbejde med at klippe kanter efter græsslåningen, og vi udfører arbejdet til konkurrencedygtige priser.

Få en flot belægning der kan være med til at øge husets værdi:

Sten i en havegang, en ny indkørsel eller en ny terrasse kræver meget lidt vedligeholdelse, og samtidig kan belægningen være med til at give huset et helt andet udtryk. Derudover kan din nye flisebelægning endda være med til at øge husets værdi. Det gælder i særdeleshed, hvis belægningen er blevet lagt af en professionel fagperson, så den er jævn og har en lang holdbarhed.

Hvilket materiale skal jeg vælge?:

Vi har et bredt sortiment inden for havesten, så du kan få en flisebelægning med lige netop de sten eller fliser, der passer til din stil og de øvrige omgivelser omkring huset eller bygningen.

Vi arbejder meget med brosten, chaussésten og hårdt brændt tegl, fordi det er sten med en meget lang levetid, som holder sig flotte, og de bliver kun smukkere med tiden.

Hvis du kunne tænke dig en helt unik stenterrasse eller havegang, så kan man med fordel også blande de forskellige stentyper. På den måde får du en belægning med et flot spil i farver og mønstre.

Lad os klare opgaven for dig

Hos JM Anlæg og Haveservice ApS tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Grundig kommunikation fra start:

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt JM Anlæg og Haveservice ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vores lokationer:

JM Anlæg og Haveservice ApS

Kvorupvej 61, 6800 Varde - +45 40 26 53 13

Frøkærvej 44, 6710 Esbjerg V - +45 51 88 03 20

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • JM Anlæg Og Haveservice ApS Entreprenør, Esbjerg - 1
  • JM Anlæg Og Haveservice ApS Entreprenør, Esbjerg - 2
  • JM Anlæg Og Haveservice ApS Entreprenør, Esbjerg - 3
  • JM Anlæg Og Haveservice ApS Entreprenør, Esbjerg - 4
  • JM Anlæg Og Haveservice ApS Entreprenør, Esbjerg - 5
  • JM Anlæg Og Haveservice ApS Entreprenør, Esbjerg - 6
  • JM Anlæg Og Haveservice ApS Entreprenør, Esbjerg - 7

JM Anlæg Og Haveservice ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

JM Anlæg og Haveservice ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

07-07-2023

CVR-nr:

44182149

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

429900 Anden anlægsvirksomhed i.a.n.

Ledelse/Administration

Direktør

Jørn Nielsen

Direktør

Mathias Hindhede Ventzel

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

13