Om Jobagenterne ApS

Jobagenterne er en vikar- og rekrutteringsvirksomhed med hovedkontor i Roskilde og satellitkontorer i Nykøbing F. og Kolding.Vi arbejder fortrinsvist med vores kerneydelse, som er formidling af midlertidig arbejdskraft i form af vikarer/løsarbejdere samt personaleudvælgelse til faste stillinger til private virksomheder og det offentlige arbejdsmarked i Danmark.De seneste år har vi specialiseret os i at levere kompetente medarbejdere til store dele af Industrien i Danmark.

Vikarservice

Vi kan tilbyde din virksomhed vikarløsninger i kortere eller længere tid – og du kan altid mange op og ned fra dag til dag. Du betaler kun for præsterede timer, og der er kommer aldrig en ekstra regning – alt er inkluderet i vores prisfaktor. Vi sørger for ansættelseskontrakter, lønafregning og alt det administrative – du skal blot godkende vikarens timer én gang om ugen.

Vi laver en individuel plan, som passer til din virksomhed og dit behov.

Vores vikarer og kandidater er blevet interviewet ved fremmøde, og derfor er det også nogle vi kan stå 100% inde for.

Som vikar hos os, får du ordnede forhold. Vi tager os godt af dig som vikar/vores personale, følger dig til dørs og sikrer os, at du modtages godt i den virksomhed du kommer ud til.

Du er sikret, at din ansættelse følger brugervirksomhedens overenskomst, og hvis der ingen er, er du som minimum dækket af Landsoverenskomsten for vikarer.

Rekruttering

Jobagenterne gør rekrutteringsprocessen for din virksomhed enkel og let, så du som kunde oplever et højt serviceniveau og oplever os som en tæt samarbejdspartner, i stedet for blot en leverandør.

Vi kvalitetssikrer vores rekruttering med referencer og persontest. Vi er certificerede og har rigtig god erfaring med at rekruttere og ansætte personale, hvor kompetencer, adfærd og motivation passer til både stillingen og virksomheden. Vi laver en individuel rekrutteringsplan for hele eller dele af rekrutteringsprocessen, så den passer til din virksomhed og dit behov.

For dig som kandidat, er det godt og trygt at gennemgå vores proces og hjælp på vej til nyt job. Du får en tryghed ved at vide, at både kompetencer og din personlighed passer til den virksomhed, som du bliver ansat hos.

Vi følger dig igennem hele processen og 6 måneder efter ansættelse i dit nye job.

Billedgalleri

  • Jobagenterne ApS Rekrutteringsfirma, Roskilde - 1
  • Jobagenterne ApS Rekrutteringsfirma, Roskilde - 2
  • Jobagenterne ApS Rekrutteringsfirma, Roskilde - 3
  • Jobagenterne ApS Rekrutteringsfirma, Roskilde - 4

Jobagenterne ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration

Alternative nummerformater

4049804640 49 80 464049 804640 498 046