Om firmaet

Firmaet udfører opgaver store som små indenfor VVS sektoren, hvor mange faste kunder betjenes dagligt. Uanset om du har behov for tilslutning til fjernvarme, ønsker et nyt gasfyr, vil have jordvarme eller solvarme har vort...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 62 58...
Adresse

Vestergade 42

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Firmaet udfører opgaver store som små indenfor VVS sektoren, hvor mange faste kunder betjenes dagligt. Uanset om du har behov for tilslutning til fjernvarme, ønsker et nyt gasfyr, vil have jordvarme eller solvarme har vort faguddannede personale ekspertisen og erfaringen. Vi stiller gerne op i planlægningsfasen med rådgivning.

Firmaet John Jensen VVS & Blik ApS blev etableret i 1960 af nu afdøde VVS-installatør John Jensen. I 1987 blev firmaet solgt til firmaets førstemand Lars Baltzersen, WS montør og sønnen Steen Jensen, uddannet VVS-installatør i 1982. I 2007 blev Lars Baltzersen købt ud af firmaet og Steen Jensen er nu eneejer. Steen Jensen står for den daglige ledelse, personale ansvar samt har har det tekniske ansvar for alle installationer kva hans VVS-installatør eksamen. Derudover er der pt. ansat 3 faguddannede VVS­ montører, en lærling samt en 30 timers kontorassistent. VVS-firmaet John Jensen VVS & Blik ApS har i over 40 år været VVS - håndværker for Hede Nielsen (Air Liquide), hvor opgaverne har været meget forskellige, lige fra udskiftning af toiletter til renovering af fyrrum som konvertering fra damp til naturgas. Odinsgården i Horsens er også blevet betjent af VVS -firmaet John Jensen, lige fra små opgaver som renovering af flyttelejligheder til renovering af Hybenvej, hvor 587 lejligheder blev fornyet, og samtidig udførte firmaset blikarbejde i forbindelse med tag renovering ca. 3 km tagrender og zinkinddækninger. Midtjysk Boligselskab er også blevet betjent af firmaet til diverse opgaver, bl.a. udskiftning af defekte gaskedler på Engvangen i Lund, samt service på gaskedler på Drosselvej og Daugårdsvej, Hovedgård. På Daugårdsvej er 27 huse blevet renoveret og står komplet som nye. Horsens Kommune betjenes af VVS-firmaet, hvor VVS-opgaver udføres på kommunale bygninger såsom skoler, børnehaver og haller m.m. Også Horsens Sygehus har opgaver som VVS-firmaet John Jensen udfører, bl.a. ombygning af fælles ambulatoriet, hvor DAI var projekt styrer. Store som små opgaver

Firmaet udfører opgaver store som små indenfor VVS sektoren, hvor mange faste kunder betjenes dagligt.

John Jensen VVS & Blik ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

John Jensen VVS & Blik ApS

Omsætning

2 926 tkr

Afkastningsgrad

22.76 %

Antal ansatte

9

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra John Jensen VVS & Blik ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

JOHN JENSEN VVS & BLIK ApS

CVR-nr:

32330983

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Startdato:

18-05-2011

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75625889

75 62 58 89

7562 5889

75 625 889