Om firmaet

Velkommen til Karlebo Tømreren ApS. Vi udfører gerne totalentrepriser. Tilbygning, nybygning, ombygning, reparationer, vedligeholdelse og forsikringsskader.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
48 28 10...
Adresse

Dalgårdsvej 1

2980 Kokkedal

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Velkommen til Karlebo Tømreren ApS. Vi udfører gerne totalentrepriser. Tilbygning, nybygning, ombygning, reparationer, vedligeholdelse og forsikringsskader.

Yderligere information

Vi udfører alle former for om og tilbygninger, hvor vi tager udgangs punkt i det eksisterende byggeri og tilrettelægger udførelsen i gennemført stilretning.

Drejer det sig om vinter eller udestuer, der skal kobles på et eksisterende stuehus, ser vi på tagkonstruktioner og facadeopbygninger, og opbygger det nye, så det falder naturligt ind i det øvrige byggeri.

Der kan også være tale om reparationer ude som inde. Vinduer og dørpartier der trænger til udskiftning, renovering eller ny opførelse af køkken og bad, eller nye gulve og lofter.

Det er vores målsætning, at vi altid kan tilgodese og opfylde behov og ønsker. At vi bliver målt på kvaliteten af vores arbejder og generelle miljømæssige holdninger.

Kontakt din tømrer i dag. Vi kører i hele Nordsjælland!

Johnny & Allan Handrecks valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Johnny & Allan Handreck

Omsætning

4 756 tkr

Afkastningsgrad

29.18 %

Antal ansatte

11

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Johnny & Allan Handreck findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Karlebo Tømreren ApS

CVR-nr:

40626360

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

01-07-2019

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

48281010

48 28 10 10

4828 1010

48 281 010