Om firmaet

Vi har beskæftiget os med fotografi i mere end 25 år, og løser idag et bredt udvalg af opgaver. I det fotografiske tilbyder bl.a. familiefoto, portrætfoto, bryllupsfoto, newbornfoto, guldklumpfoto og reklamefoto. For os er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 42 40...
Adresse

Torvet 12

4930 Maribo

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Lignende virksomheder i nærheden

Fotograf Ingrid Riis

Tværgade 16, 1. sal.

Per Rasmussen

Riddergade 23

Om os

Vi har beskæftiget os med fotografi i mere end 25 år, og løser idag et bredt udvalg af opgaver. I det fotografiske tilbyder bl.a. familiefoto, portrætfoto, bryllupsfoto, newbornfoto, guldklumpfoto og reklamefoto. For os er tilfredshed et nøgleord, derfor har vi altid en tæt dialog med dig hele vejen fra idé til færdigt produkt så vi kan sikre os at alt er tilfredsstillende. Vi er altid klar med vejledning og gode råd, hvis du går og overvejer en fotografering, tryksag, plakater, skilte eller bare har en god idé, så kontakt os endelig. Vi kan lave alle former for indramning. Vi har vores eget værksted hvor vi klipper og samler rammer, dertil kan vi også klare opklæbning, laminering og montering på plader.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

JP Foto

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra JP Foto findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

JP-FOTO/JENS PEDERSEN

CVR-nr:

74424856

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

742000 Fotografisk virksomhed

Startdato:

01-03-1988

Ledelse/Administration
Jens Pedersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

40424031

40 42 40 31

4042 4031

40 424 031