Om firmaet

Når du hyrer os til dit byggeprojekt og vælger totalenterprise, tager vi os af alt lige fra byggetegningerne til projekteringen og alle beregningerne. Vi har god erfaring med overtagelse af og opstart af både større og mindre...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 91 82...
Adresse

Præstholmvej 10

4070 Kirke Hyllinge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Når du hyrer os til dit byggeprojekt og vælger totalenterprise, tager vi os af alt lige fra byggetegningerne til projekteringen og alle beregningerne. Vi har god erfaring med overtagelse af og opstart af både større og mindre projekter. Vores mange års erfaring kan give dig tryghed og sikkerhed for et godt resultat af høj kvalitet.

Hos JV Totalentreprise har vi både tømrer, murer, vvs, elektrikker, malere, isolatører samt aut. skadedyrsbekæmpelse der bidrager til at sikre et godt fagligt håndværk. Vi er med fra start til slut i projektet og er altid klar med faglig og professionel rådgivning og sparring. Dermed finder vi i fællesskab frem til den mest optimale løsning for lige netop dit byggeprojekt.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Jv Totalentreprise

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Jv Totalentreprise findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

JV Totalentreprise

CVR-nr:

34255512

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

811000 Kombinerede serviceydelser

Startdato:

13-08-2012

Ledelse/Administration
Jesper Vand

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40918215

40 91 82 15

4091 8215

40 918 215